Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Σεβόμαστε Porto και C.L., rotation μόνο για τη νίκη»

Klopp: «Σεβόμαστε Porto και C.L., rotation μόνο για τη νίκη»

klopp

Ξεκάθαρος για το γεγονός ότι σέβεται τόσο την αντίπαλο ομάδα της Porto όσο και την διοργάνωση για να κάνει φουλ rotation ήταν ο Klopp. O Γερμανός, μιλώντας στη συνέντευξη τύπου του αυριανού αγώνα ξεκαθάρισε ότι μπορεί να μην έχει αποφασίσει ακόμα για την 11άδα, αλλά δεν πρόκειται να κάνει ολοκληρωτικό rotation.

«Δεν έχω αποφασίσει. Έχω την ώρα και την χρειάζομαι για να το κάνω. Σήμερα ακόμα ξεκουραζόμαστε και αύριο θα έχουμε τη συνάντηση για τα τακτικά. Δεν θα κάνουμε το rotation που περιμένετε, 100%. Κερδίσαμε εντυπωσιακά, αυτό είναι αλήθεια, αλλά σεβόμαστε πάρα πολύ την Porto και την διοργάνωση ώστε να προβούμε σε ριζικό rotation. Δεν κάνεις rotation για να αποφύγεις κάτι. Δεν ξέρω αν θα είναι διαφορετική ομάδα από το Σάββατο, όμως αν αλλάξουμε κάτι θα είναι για να κερδίσουμε αύριο.»

Ο Jurgen Klopp σε συνέντευξη τύπου
Ο Jurgen Klopp σε συνέντευξη τύπου

«Η Porto είναι μια φανταστική ομάδα και το πορτογαλικό ποδόσφαιρο πολύ δυνατό» συνέχισε ο Klopp. «Σκοράραμε σχεδόν κάθε ευκαιρία μας στο πρώτο παιχνίδι και δεν είναι αντιπροσωπευτικό της διαφοράς επιπέδου των δύο πρωταθλημάτων. Το παιχνίδι κάλλιστα θα μπορούσε να είχει λήξει 2-3 αντί για 0-5. Και τους περιμένω να δείξουν αντίδραση αύριο και όχι να κατεβεί η Porto B.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com