Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Πρέπει να πιστεύεις ότι μπορείς μέχρι τέλους!»

Milner: «Πρέπει να πιστεύεις ότι μπορείς μέχρι τέλους!»

Κρατάει χαμηλά την μπάλα ο Milner.

Για πολλά και διάφορα μίλησε στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με την Porto, ο James Milner! Από το πως κρατιέται «φρέσκος» στα 32 του μέχρι και το αν μπορεί η Liverpool να πάει ως το τέλος του δρόμου, ο James έδειξε σε καλή διάθεση, επακόλουθο και της καλής πορείας της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Ξεκινώντας η κουβέντα πήγε στον MVP των Reds φέτος, Mohamed Salah: «Ο Μο έχει μία φανταστική σεζόν και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Ελπίζω ότι θα συνεχίσει να καρφώνει τα γκολ και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε και που έχουμε καλά αποδυτήρια. Είναι εκεί ψηλά με τους καλύτερους. Έχει προσαρμοστεί γρήγορα και είναι ένας τοπ παίκτης, αλλά και μεγάλο μέρος του πως παίζουμε ως σύνολο. Υπάρχουν παιχνίδια που χρειάζεται μία στιγμή ιδιοφυΐας για να ξεκλειδώσεις την αντίπαλη άμυνα. Ο Mo μπορεί να στα δώσει αυτά και εμείς πρέπει να του δίνουμε τις ευκαιρίες να το κάνει.»

Όμως αρκετά για τον Salah. Ο ίδιος πως νιώθει, έχοντας φτάσει αισίως στα 32 του;

«Νιώθω πολύ καλά. Έχουμε και παίκτες που επιστρέφουν, όπως ο Clyne και παίρνουμε έξτρα ανάσες άρα σαν σύνολο νιώθουμε ωραία. Νομίζω πως φαίνεται και στο πως παίζουμε. Έχω παίξει σε αυτό το επίπεδο πολύ καιρό και το σώμα μου συνηθίζει την καταπόνηση και γι’αυτό αποδίδω εξίσου καλά – αν όχι καλύτερα – με οποιονδήποτε άλλον στο γήπεδο. Εγώ και ο Ragnar είμαστε 32 – οι μεγαλύτεροι – αλλά δεν είμαστε ξεγραμμένοι! Από την άλλη έχεις παίκτες όπως ο Trent, o Ben [Woodburn] και ο Joe Gomez που δεν τους λες και μεγάλους και οι οποίοι θέλουν να πάνε το έξτρα μίλι για να βελτιωθούν. Αυτό το θες σαν ομάδα.

Γίνεται και μία πλάκα για τις ασίστ μου. Είναι ωραία να κρατάω το φετινό ρεκόρ στο Champions League, εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα και φαίνομαι ως μία… μηχανή για τις βαριές δουλειές, αλλά όλα αυτά τα χρόνια έχω δημιουργήσει αρκετά γκολ.»

Τι γίνεται όμως με την πρόκληση του Champions League; «Βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Είμαστε μία συναρπαστική ομάδα και η ωριμότητα έρχεται επίσης. Μαθαίνουμε να ελέγχουμε τα παιχνίδια πλέον καλύτερα. Αλλά πρέπει και να έχεις την πίστη ότι μπορείς να πάς τον δρόμο μέχρι τέλους, άσχετα αν στο τέλος όλα κρίνονται στην διάρκειά σου. Για την ώρα πάντως, επικεντρωνόμαστε σε μία καλή εμφάνιση και νίκη αύριο. Η Porto έχει να αποδείξει κάτι και αν ημουν στα αποδυτήρια θα είχα μόνο αυτό στο μυαλό μου. Βέβαια κάθε φορά που φοράς την φανέλα της Liverpool θες και πρέπει να έχεις μία καλή εμφάνιση» κατέληξε ο Millie.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com