Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συνέχεια στα πρώτα 100 γκολ θέλει ο Klopp

Συνέχεια στα πρώτα 100 γκολ θέλει ο Klopp

O Klopp μίλησε για τα επεισόδια έξω από το Anfield.

Ο Jurgen Klopp πανηγύρισε το γκολ του Emre Can το Σάββατο απέναντι στη West Ham, το οποίο ήταν και  το 100ο της Liverpool σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν. Και μετά ακολούθησαν και άλλα τρία τέρματα για να φθάσουμε στα 103 παρότι έχουμε μήνα Φεβρουάριο.

Ο Kloppo δεν στέκεται ιδιαίτερα σε αυτό το επίτευγμα αλλά αντίθετα θεωρεί απαραίτητο να μη σταματήσουν να σκοράρουν οι παίκτες του αλλά και να συμβάλλουν τα μέγιστα ώστε να μεγαλώσει αισθητά το νούμερο αυτό.

«Ωραίος αριθμός αλλά δεν μπορούμε να σταματήσουμε. Έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια. Έχω πει πολλές φορές πως έχουμε δημιουργήσει μία κατάλληλη βάση.  Αν δεν παίζαμε ποδόσφαιρο, δεν θα ήμασταν εδώ που είμαστε τώρα.  Ξέρουμε πως με τέτοια ποιότητα μπορούμε να έχουμε τέτοια αποτελέσματα.  Το μόνο πρόβλημα είναι πως υπάρχουν και άλλες ομάδες με τέτοια ποιότητα.  Οπότε πρέπει να δημιουργούμε, να σκοράρουμε , να αμυνόμαστε και να είμαστε έτοιμοι για το κάθε παιχνίδι» δήλωσε ο τεχνικός της Liverpool, ο οποίος θα επιδιώξει το Σάββατο να κερδίσει για πρώτη φορά τη Newcastle στην τέταρτή του απόπειρα με τους Reds.

Θέλει κι άλλα γκολ από τους παίκτες του ο Klopp
Θέλει κι άλλα γκολ από τους παίκτες του ο Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com