Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Benitez: Θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα

Benitez: Θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα

Η επιστροφή του Benitez στο Anfield.

Ο Rafa Benitez επιστρέφει στο αγαπημένο του Anfield το Σάββατο, καθώς η Newcastle θα αντιμετωπίσει την φορμαρισμένη Liverpool.

Η Newcastle μετά την ισοπαλία με 2-2 στο Vitality Stadium κόντρα στην Bournemouth το Σάββατο, έπεσε στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη πλευρά, η Liverpool κέρδισε με 4-1 την West Ham και παραμένει κοντά στην δεύτερη θέση.

Το ερχόμενο Σάββατο, ο προπονητής της Newcastle, Rafa Benitez, επιστρέφει στο Anfield και αναφέρθηκε στο δύσκολο παιχνίδι που έχει να παίξει η ομάδα του.

Ο πρώην προπονητής της Liverpool και νυν της Newcastle, Rafa Benitez.
Ο πρώην προπονητής της Liverpool και νυν της Newcastle, Rafa Benitez.

«Όταν πάμε εκεί θα πρέπει να παίξουμε όπως με την Bournemouth τα πρώτα 70 λεπτά.Ίσως πάρουμε τα θετικά από το παιχνίδι και να κάνουμε τα ίδια στο παιχνίδι με την Liverpool»

Η επιθετική γραμμή της Liverpool βρίσκεται σε απίστευτη κατάσταση και σίγουρα η Newcastle θα έχει δύσκολο έργο στο Anfield.

«Μιλάμε για ομάδες που έχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά.Δεν μπορείς να χάσεις την συγκέντρωσή σου, γιατί στο πρώτο λάθος θα σε τιμωρήσουν»

«Το θέμα είναι να νικάς τέτοιου είδους παιχνίδια, γιατί ίσως χειριστείς τους επόμενους αγώνες με μεγαλύτερη ευκολία.Πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι και να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις κάθε φορά»

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com