Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πιο κοντά από ποτέ το winter break στην Αγγλία!

Πιο κοντά από ποτέ το winter break στην Αγγλία!

Το περίφημο winter break , διακοπή δηλαδή της δράσης του πρωταθλήματος για ένα διάστημα μεσούσης της χειμερινής περιόδου, είναι πιο κοντά από ποτέ στο να εισαχθεί και στην Premier League! Σας έχουμε γράψει ξανά για το ζήτημα αλλά πλέον φαίνεται πως πραγματικά παίρνει το σχέδιο σάρκα και όστα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από τη σεζόν 2019/2020, δηλαδή τη μεθεπόμενη αγωνιστική σεζόν θα έχουμε διακοπή τς δράσης για δύο Σαββατοκύριακα στις αρχές Φεβρουαρίου, πριν δηλαδή την επανέναρξη των νοκ άουτ παιχνιδιών του UEFA Champions League ενώ ο πέμπτος γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας δεν θα διεξάγεται πλέον Σαββατοκύριακο αλλά μεσοβδόμαδα και επίσης δεν θα υπάρχει πλέον επαναληπτικός σε περίπτωση ισοπαλίας. Βέβαια, αυτή τη στιγμή δεν προκύπτουν άλλες αλλαγές στο θεσμό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Στη θέση του πέμπτου γύρου του κυπέλλου θα υπάρχει αγωνιστική της Premier League οπότε κανένα Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου δεν θα στερείται αγωνιστικής δράσης πρωταθλήματος. Πρόκειται για μία δικαίωση προπονητών όπως ο Jurgen Klopp που από την πρώτη στιγμή που ήταν στην Αγγλία στάθηκαν στο πόσο εξοντωτικό είναι το πρόγραμμα αλλά δεν ήταν ο μόνος.

Πολύ χαρμόσυνα θα ηχήσει το σχέδιο για winter break στα αυτιά του Jurgen Klopp
Πολύ χαρμόσυνα θα ηχήσει το σχέδιο για winter break στα αυτιά του Jurgen Klopp

Επίσης, μένουν άθικτα όπως φαίνεται τα παραδοσιακά παιχνίδια των εορτών , τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι τις κουλτούρας και της παράδοσης του βρετανικού ποδοσφαίρου. Έτσι, η Αγγλία θα προσπαθήσει να ενισχύσει το εγχείρημα των ομάδων της στις ευρωπαικές διοργανώσεις αλλά και να αποφορτίσει τους διεθνείς της παίκτες ενόψει των καλοκαιρινών τους υποχρεώσεων σε εθνικές διοργανώσεις όπου πάντα είχαν το μειονέκτημα των υπερβολικά κουρασμένων οργανισμών σε σχέση με άλλες εθνικές ομάδες.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com