Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Milner είναι πραγματικός πολεμιστής»

«Ο Milner είναι πραγματικός πολεμιστής»

Ο James Milner μάλλον αποτελεί έναν από τους πιο υποτιμημένους παίκτες σε όλο το αγγλικό πρωτάθλημα. Ο υπαρχηγός της Liverpool όποτε καλείται να αγωνιστεί βασικός κάνει τη μία εντυπωσιακή εμφάνιση μετά την άλλη και το παιχνίδι με τη West Ham το Σάββατο δεν ήταν εξαίρεση.

Ο Millie είχε 8/9 κερδισμένα τάκλιν, 81% ποσοστό επιτυχίας στις εναέριες μονομαχίες απέναντι στους Λονδρέζους  ενώ δοκίμασε και τις περισσότερες πάσες από κάθε άλλο παίκτη στο τερέν. Ο Neil Mellor, πρώην επιθετικός των «Κόκκινων» θεωρεί τον Άγγλο μέσο ως τον πολυτιμότερο του τελευταίου αγώνα και δεν έκρυψε το θαυμασμό του :

«Πολλοί υποψήφιοι και δύσκολο να διαλέξεις.  Αλλά νομίζω πως ο James Milner ήταν πραγματικά φανταστικός. Εμφάνιση αρχηγού.  Η αντίδραση του στην κόντρα του παλιού του συμπαίκτη του Zabaleta και ότι συνέχισε με πόνο να παίζει δείχνει τι παίκτης είναι.  Είναι πολεμιστής. Καλή λέξη για να τον περιγράψεις.  Ο Millie δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ και διαβάζει το παιχνίδι εξαιρετικά.  Οι επιθετικοί κερδίζουν τους τίτλους στις εφημερίδες αλλά εκείνος κάνει πράγματα που δεν προσέχουν.  Αλλά τα κάνει αποτελεσματικά και σταθερά.  Έχει καλύψει κάθε σημείο του Anfield και ξανά έτρεξε τα περισσότερα χιλιόμετρα από όλους.  Με την όλη συνεισφορά του ήταν ο κορυφαίος για εμένα παρότι και ο Robertson και οι σκόρερ ήταν εξαιρετικοί» δήλωσε στο Premier League Review Show o Mellor.

O Milner σε μονομαχία με τον Patrice Evra το Σάββατο
O Milner σε μονομαχία με τον Patrice Evra το Σάββατο
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com