Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp σε παίκτες: «Μείνετε θυμωμένοι με τους πάντες!»

Klopp σε παίκτες: «Μείνετε θυμωμένοι με τους πάντες!»

Δεν άρεσε καθόλου η αλλαγή προγράμματος στον Klopp.

Είναι γνωστό πως τίποτα δεν είναι καλύτερο «καύσιμο» για μία ομάδα από ένα καλό κίνητρο, κάτι που ξέρει και ο Jurgen Klopp. O Γερμανός προπονητής των Reds μίλησε για το καλό ηθικό και το υψηλό κίνητρο που υπάρχει στην ομάδα το τελευταίο διάστημα, κάτι που φαίνεται και στην πορεία της ομάδας του. Το σημαντικό πάντως για τον Kloppo, είναι αυτό το κίνητρο και η ανάγκη για αποδείξεις να παραμείνει και τα θετικά αποτελέσματα για τους Reds να συνεχίσουν.

«Όταν έχεις μια καλή στιγμή τότε πρέπει να συνεχίσεις έτσι και αυτό είναι το πιο δύσκολο» είπε ο Klopp. «Όταν ο ουρανός λάμπει και τα πας καλά και είναι όλα τόσο θετικά υπάρχει κίνδυνος να γίνεις μαλθακός. Τους το είπα και σήμερα ότι αν ήταν τώρα η πρώτη ημέρα της σεζόν και ξέραμε όσα ξέρουμε τώρα ο ένας για τον άλλον θα ήταν ένας ιδανικός κόσμος. Δεν είναι όμως έτσι αλλά και πάλι κερδίσαμε παιχνίδια.»

«Τώρα ξέρουμε πράγματα, συμπαθούμε ο ένας τον άλλον και έχουμε καλύτερες στιγμές εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Τώρα πρέπει να μείνουμε θυμωμένοι με όλον τον υπόλοιπο κόσμο και να μείνουμε επιθετικοί. Αυτό είναι το κλειδί.«

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com