Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νίκη με Solanke και Clyne για την U23

Νίκη με Solanke και Clyne για την U23

Με τον Nathaniel Clyne να παίζει το πρώτο του ενενηντάλεπτο μετά από εφτά μήνες και τον Dominic Solanke να σημειώνει χατ τρικ, η U23 επικράτησε της Stoke City με 0-4 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Premier League Cup.

Σε ένα παιχνίδι όπου η Liverpool ήθελε νίκη ή ισοπαλία για να προκριθεί, ο Neil Critchley κατέβασε την ομάδα με οχτώ εφήβους, καθώς αρκετοί παίκτες της αποχώρησαν ως δανεικοί πριν από έναν μήνα. Δίπλα τιυς αγωνίστηκαν οι Joe Gomez, Nathaniel Clyne και Dominic Solanke, με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ στο 25’, επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία της ομάδας απέναντι στους αντιπάλους τους που έπαιζαν τα ρέστα τους. Και πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Dominic διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας, μετά από ασίστ του Jones.

Solanke και Clyne αγωνίστηκαν με την U23.
Solanke και Clyne αγωνίστηκαν με την U23.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Adam Lewis εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και αγωνίστηκε ως μέσος, δίνοντας ασίστ στον Dominic Solanke για να σημειώσει το τρίτο τέρμα του. Η Liverpool παρέμεινε ανώτερη καθ’όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, με τον Bobby Adekanye να περνάει ως αλλαγή για να κάνει το τελικό 0-4. Μόνο μεμπτό στοιχείο του αγώνα η αποβολή του νέου αρχηγού της ομάδας, Herbie Kane.

Liverpool: Grabara; Clyne, Gomez, Johnston, Gallacher; Dixon-Bonner (Lewis 56′), Kane; Camacho (Adekanye 68′), Jones, Dhanda; Solanke

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com