Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Emre: «Χαρούμενος όταν σκοράρω και βοηθάω την ομάδα»

Emre: «Χαρούμενος όταν σκοράρω και βοηθάω την ομάδα»

O Can περιλαμβάνεται στα πλάνα του Γερμανού τεχνικού για αύριο

Ο Emre Can πέτυχε το έκτο του γκολ μέσα στην σεζόν στην αναμέτρηση με την West Ham και δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του.

Ο Can αναφέρει ότι το πρώτο γκολ της Liverpool χθες, ήταν καθαρά δουλεμένο στην προπόνηση.Ίδια φάση, είχαν κάνει λίγες ώρες νωρίτερα στο προπονητικό κέντρο του Melwood.

Ο Γερμανός μέσος έκανε μία τρομερή εμφάνιση κόντρα στην West Ham και κατάφερε να βρει για έκτη φορά φέτος τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Πολύ καλός κόντρα στην West Ham ο Emre.
Πολύ καλός κόντρα στην West Ham ο Emre.

«Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω γιατί βγάλαμε την ίδια φάση στην χθεσινή προπόνηση.Είναι πάντα καλό όταν κάνεις προπόνηση πάνω σε κάτι και το επιτυγχάνεις στον αγώνα.Είμαι χαρούμενος όταν σκοράρω και βοηθάω την ομάδα»

«Ήταν μία σπουδαία νίκη.Κάναμε την δουλειά μας.Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και κάναμε καλή κατοχή.Είχαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να βάζαμε περισσότερα γκολ»

«Η τριάδα μπροστά μπορεί να σκοράρει σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε λεπτό.Είναι απίστευτο το πόσο καλοί είναι.Τα κατάφεραν για μία ακόμα φορά.Δυστυχώς δεχθήκαμε ένα γκολ από δικό μου λάθος.Συγγνώμη για αυτό, αλλά μπορεί να συμβεί στον καθένα»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com