Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp:»Όλοι τους αξιοποίησαν την ευκαιρία που τους δόθηκε».

Klopp:»Όλοι τους αξιοποίησαν την ευκαιρία που τους δόθηκε».

Οι ενδιαφέρουσες ιστορίες του Klopp.

Μιλώντας για τις χθεσινές του αλλαγές ο Jurgen Klopp υπογράμμισε την αναγκαιότητα όλων για το δύσκολο υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

O Klopp παίρνει αγκαλιά τον Moreno όπως θα κάναμε όλοι φέτος
Ο Jurgen Klopp τόνισε την σημασία που είχε μόλις η 2η συμμετοχή του Alberto Moreno μετά τον Δεκέμβρη, όταν και τραυματίστηκε.

Μιλώντας στο Liverpoolfc.com ο Γερμανός Τεχνικός δήλωσε: »Είναι σημαντικό, τους χρειαζόμαστε όλους και αξιοποίησαν την ευκαιρία που είχαν. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που έδωσα στον Alberto την ευκαιρία να αγωνιστεί και πάλι γιατί το αξίζει. Το επίπεδο προπόνησης του είναι πολύ υψηλό. Έχουμε ανάγκη όλα τα παιδιά. Ο Roberto είναι σε εξαιρετική κατάσταση αυτή τη στιγμή αλλά τι γίνεται εάν αρρωστήσει; Χρειάζεται ο επόμενος να είναι επίσης σε καλή κατάσταση. Δεν γίνεται να συζητήσουμε μετά ένα παιχνίδι και να πούμε πως είχαμε το ένα πρόβλημα η το άλλο. Οι παίκτες οφείλουν να είναι έτοιμοι συνεχώς και αυτό είναι κάτι που πραγματικά πρέπει να φροντίσουμε».

Κλείνοντας ο τεχνικός των Reds συμπλήρωσε:»Τώρα θα πρέπει να παραμείνουμε υγιείς καθώς την περασμένη Πέμπτη είχαμε 21 παίκτες διαθέσιμους μαζί με τους τερματοφύλακες, ωστόσο, τρεις από αυτούς αρρώστησαν εκείνο το βράδυ. Ελπίζουμε πως θα το αντιμετωπίσουμε για την συνέχεια».

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com