Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Αρωγός στο νέο ξεκίνημα Van Dijk o Lovren!

Αρωγός στο νέο ξεκίνημα Van Dijk o Lovren!

lovren van dijk

Στηρίζει και βοηθάει τον Virgil Van Dijk στο νέο του ξεκίνημα στο Merseyside o Dejan Lovren! O Κροάτης αμυντικός των Reds δείχνει το… συναδελφικό του πρόσωπο, και παρά την ανταγωνιστικότητα που θα μπορούσε να υπάρξει από τον ερχομό του Ολλανδού στην ομάδα, ο Lovren βάζει το σύνολο πάνω από τον εαυτό του, δηλώνοντας έμπρακτα πως πιστεύει στον νέο του «συνεργάτη» στο κέντρο της κόκκινης άμυνας!

«Νομίζω ότι τα πάει αρκετά καλά» είπε ο Κροάτης. «Θα τα πάει όλο και καλύτερα με τον καιρό και είναι ένας τοπ αμυντικός. Είναι ακόμα νωρίς, όλα είναι καινούργια για αυτόν και ακόμα προσπαθούμε να βρεθούμε ο ένας με τον άλλον.»

Lovren

«Από εμάς έχει όλη την στήριξη που μπορούμε να του δώσουμε» ξεκαθάρισε ο Dejan. «Tον βοηθάμε αν και δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες να παίξουμε μαζί σστην προπόνηση πριν το πρώτο του παιχνίδι. Αλλά νομίζω ότι ως τώρα τα πάμε πολύ καλά. Πάντα χρειάζεσαι χρόνο προσαρμογής. Οι παίκτες είναι νεαροί και οι προσδοκίες μεγάλες. Είναι δύσκολο κάποιες φορές να ανταπεξέλθεις σε αυτό» πρόσθεσε, ενώ θυμήθηκε και την δικιά του αρχή στην ομάδα.

«Όταν ήρθα εδώ ήταν δύσκολα, αλλά είναι ένας παίκτης που πιστεύει στον εαυτό του και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εδώ όταν είσαι καλά θέλεις να παίζεις κάθε παιχνίδι. Αλλά με παιχνίδια κάθε εβδομάδα είναι αδύνατος να παίξεις σε όλα και να είσαι το ίδιο καλός. Κάποιες αλλαγές στο ροτέισον είναι σημαντικές και ο προπονητής ξέρει πότε είναι καλά ένας παίκτης ή κουρασμένος. Τα έχει πάει καλά σε αυτό το κομμάτι φέτος.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com