Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανεβάζει ρυθμούς προπονήσεων ο Nathaniel Clyne

Ανεβάζει ρυθμούς προπονήσεων ο Nathaniel Clyne

Solanke, Origi και Clyne αγωνίστηκαν με την U23.

O Nathaniel Clyne αποτελεί μάλλον τον άτυχο της σεζόν μέχρι τώρα για τη Liverpool. Ένα πρόβλημα που είχε στην πλάτη τον απασχολούσε από το καλοκαίρι και δεν του επέτρεψε να παίξει μέχρι τώρα ποδόσφαιρο ενώ ο παίκτης χειρουργήθηκε και προ λίγων μηνών για να λύθει το ζήτημα.

Ο Clyne έχει επιστρέψει σε ομαδικό πρόγραμμα προπονήσεων τις τελευταίες δύο εβδομάδες ενώ και στο προπονητικό καμπ στη Marbella προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του. Χθες οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις στο Melwood και ο Άγγλος δεξιός μπακ ήταν και αυτός ασφαλώς μέρος του προγράμματος.

Το παιχνίδι με τη West Ham το Σάββατο έρχεται πολύ νωρίς για την επιστροφή του πρώην μπακ της Southampton ωστόσο με τον Jurgen Klopp να τον δηλώνει στη λίστα του Champions League για τα νοκ άουτ παιχνίδια δεν αποκλείεται να τον ξαναδούμε να επιστρέφει μέσα στον επόμενο μήνα παίρνοντας σιγά σιγά λεπτά συμμετοχής. Ωστόσο, το εγχείρημά του μήπως προλάβαινε να πείσει τον Gareth Southgate να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για τη Ρωσία παραμένει εξαιρετικά δύσκολο.

Μετά από μήνες επιστροφή στις προπονήσεις για τον Nathan Clyne
Μετά από μήνες επιστροφή στις προπονήσεις για τον Nathan Clyne
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com