Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp: «Η σκληρή δουλειά έφερε το χατ τρικ του Mane»

Klopp: «Η σκληρή δουλειά έφερε το χατ τρικ του Mane»

Πολλά γκολ και στο Anfield θα ψάξουν οι παίκτες του Klopp

Ο Sadio Mane επιβραβεύτηκε για την εμφάνισή του απέναντι στην Porto με το βραβείο του καλύτερου παίκτη της εβδομάδας και ο Jurgen Klopp μίλησε για το μυστικό πίσω από το χατ τρικ του Sadio.

«Το άξιζε. Είχε καλά παιχνίδια ο Sadio. Είχε καλό παιχνίδι και απέναντι στην Manchester City, όχι πολύ παλιά από τώρα. Απλά δεν είχε την συνέπεια που είχαμε συνηθίσει» ανέφερε ο Kloppo.

«Σκέφτεσαι τον Mane και είναι πολύ αποφασιστικός, είναι απειλή για τους αντιπάλους και τα λοιπά. Έχει δουλέψει σκληρά. Για 5 ή 6 εβδομάδες, δούλεψε σε υψηλό επίπεδο συνεχώς. Μόνο έτσι επιστρέφεις στην παλιά σου φόρμα» συμπλήρωσε, ενώ μίλησε για την διαχείριση του παίκτη κατά την διάρκεια του ντεφορμαρίσματος.

Υπερασπίστηκε τον Mane o Klopp.
Υπερασπίστηκε τον Mane o Klopp.

«Είναι μία μίξη του να παρεμβαίνεις και να τον αφήνεις μόνο του» είπε.«Αν δεν είσαι στα καλύτερά σου, θα ήθελες κάποιον να έρχεται συνέχεια και να σου λέει ότι είναι δύσκολα τα πράγματα; Αν είσαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει, τότε τον αφήνεις μόνο του. όσο προπονείται καλά, το συνηθίζω. Παίρνω αυτό που μου αναλογεί. Είναι άνθρωποι, όχι μηχανές, η απόδοσή τους μπορεί να πέσει κάποια στιγμή» συμπλήρωσε, πριν αναφερθεί στο τελευταίο στάδιο της επιστροφής του Sadio.

«Έχει να κάνει με την δημιουργία μίας κατάστασης όπου ο παίκτης ακόμα νιώθει άνετα. Εάν είσαι σίγουρος για την δουλειά του, την στάση του και τον χαρακτήρα του, τότε περιμένεις λίγο μέχρι να επιστρέψει» ήταν τα λόγια του Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com