Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προτίθεται να παίξει παντού ο Woodburn

Προτίθεται να παίξει παντού ο Woodburn

Ο Ben Woodburn φέτος δεν κατάφερε να πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελε έως τώρα παρά τις μπόλικες διοργανώσεις που συμμετείχε η Liverpool. O Oυαλός βρέθηκε τον Ιανουάριο μια ανάσα από το δανεισμό του στη Sunderland ωστόσο η αποχώρηση του Coutinho για τη Barcelona βοήθησε τον Klopp να πάρει πίσω τη συναίνεση του.

Ο Klopp δήλωσε χθες πως ο Woodburn είναι πολύ κοντά στη δράση και την πρώτη ομάδα ωστόσο η ποιότητα όλων όσων δεν αγωνίζονται τακτικά καθιστά σπουδαία τον ανταγωνισμό για τις θέσεις. Ο ίδιος ο Ουαλός μέσος ωστόσο τονίζει πως είναι διατεθειμένος να παίξει παντού για τη Liverpool και αναγνωρίζει πως η φετινή χρονιά είναι μία που πρέπει να μαζέψει εμπειρίες.

«Ο κάθε παίκτης θέλει να παίζει ποδόσφαιρο αλλά αυτή τη στιγμή θέλω να προσφέρω οπουδήποτε είτε είναι στην U23 είτε στην U19 είτε στην πρώτη ομάδα. Νομίζω είναι σωστό να παίζω παντού. Λογικά θα πάρω κάποιο χρόνο με την πρώτη ομάδα και θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα με την U19 αλλά και την U23. Θα κάνω οτιδήποτε μου ζητήσει η ομάδα. Θα προπονηθώ, θα δουλέψω και θα δω που θα με βγάλει η επόμενη χρονιά.» δήλωσε ο διεθνής Ουαλός μέσος.

O Ben Woodburn χαίρει σπουδαίας εκτίμησης από τον Jurgen Klopp
O Ben Woodburn χαίρει σπουδαίας εκτίμησης από τον Jurgen Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com