Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οριστικά ελεύθερος το καλοκαίρι ο De Vrij

Οριστικά ελεύθερος το καλοκαίρι ο De Vrij

De Vrij

Το όνομα του Stefan De Vrij έχει συνδεθεί με της Liverpool αρκετές φορές κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, με τον Ολλανδό να πλασάρεται ως εναλλακτική του Virgil Van Dijk. Και μπορεί ο Virgil να ήρθε, όμως αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να έρθει και ο συμπατριώτης του. Ιδίως μετά από την τελευταία εξέλιξη.

Μέσα από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του αθλητικού διευθυντή της Lazio, ο 26χρονος Ολλανδός στόπερ θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι από τους Laziale. «Η Lazio απέσυρε την πρότασή της για νέο συμβόλαιο στον Stefan De Vrij» δήλωσε στην Mediaset Premium ο Igli Tare.

Μένει ελεύθερος ο De Vrij.
Μένει ελεύθερος ο De Vrij.

«Δεν θα μιλήσουμε τώρα για τους λόγους που αποσυρθήκαμε, όμως αυτό προέκυψε έπειτα από μήνες διαπραγματεύσεων. Ήταν εξαίρετος επαγγελματίας, όμως οι δρόμοι μας δεν μπορούν να συνεχίσουν. Τον ευχαριστούμε για όσα θα προσφέρει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι» συμπλήρωσε στην συνέχεια.

Με την αποχώρηση του Ragnar Klavan το καλοκαίρι να είναι υπαρκτό και υπολογίσιμο σενάριο κι έχοντας ως δεδομένη την παρουσία του Van Dijk στην άμυνα, ίσως θα ήταν σκόπιμο να κινηθεί η Liverpool ενεργά για τον παίκτη. Σε εξαιρετική ηλικία, βασικός στόπερ σε Lazio και στην Εθνική Ολλανδίας που τερμάτισε τρίτη στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, προσηλωμένος στα καθήκοντά του και φωνακλάς. Το λες και value for money, ιδίως τώρα που μένει ελεύθερος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com