Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανταμείβει Mane και στο βάθος Salah η Liverpool!

Ανταμείβει Mane και στο βάθος Salah η Liverpool!

O Sadio Mane δεν περνούσε και το καλύτερο διάστημα της παραμονής του στη Liverpool μέχρι τώρα το τελευταίο δίμηνο . Ωστόσο εσχάτως ο Σενεγαλέζος φαίνεται να βρίσκει ξανά τη φόρμα που πέρυσι τον έκανε υπεραπαραίτητο στη Liverpool.

Αποκορύφωμα ήταν το hat trick του στο Dragao απέναντι στην Porto. Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το 2021, δηλαδή έχει ακόμη να τρέξει τρία χρόνια, ωστόσο σύμφωνα με την κυριακάτικη Mirror η ομάδα προτίθεται άμεσα να προσφέρει νέους όρους συνεργασίας στον πρώην εξτρέμ της Southampton που αμείβεται τώρα με περίπου 80.000 λίρες κάθε εβδομάδα. Εκτιμώντας τους όρους της αγοράς που μεταβάλλονται συνεχώς οι Reds προτίθενται σχεδόν να διπλασιάσουν τις αποδοχές του Mane.

Mane και... στο βάθος Salah οι επόμενοι προς ανανέωση στο Merseyside.
Mane και… στο βάθος Salah οι επόμενοι προς ανανέωση στο Merseyside.

Και όταν τακτοποιηθεί το θέμα συμβολαίου του δεύτερου καλύτερου Αφρικανού ποδοσφαιριστή για το 2017 δεν αποκλείεται να προσφερθούν νέοι όροι συμβολαίου και αυξημένες αποδοχές και στον Mo Salah παρότι υπέγραψε μόλις τον περασμένο Ιούνιο καθώς παρουσιάζεται η διοίκηση της Liverpool να μη χάσει κι άλλους παίκτες πρώτης γραμμής μετά από την αποχώρηση του Philippe Coutinho τον περασμένο μήνα. Και των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com