Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ήττα που φέρνει απώλεια πρωτιάς για την U23

Ήττα που φέρνει απώλεια πρωτιάς για την U23

Η κάθοδος για την αλλαγμένη U23 συνεχίζεται, καθώς σημείωσε την δεύτερη διαδοχική της ήττα, χάνοντας με 0-1 από την West Ham στο ηλιόλουστο Kirkby.

Για άλλη μία φορά η ομάδα είχε 5 νέους παίκτες, μικρότερους σε ηλικία από τους αντιπάλους τους, όμως δεν ήταν χειρότεροι τους και άξιζαν κάτι παραπάνω. Όμως, μία αδράνεια της άμυνας μόλις στο 30 λεπτό έκρινε το αποτέλεσμα, καθώς ο Alfie Lewis βρέθηκε μόνος του στην περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ των φιλοξενούμενων κι εκτέλεσε τον Caiomhin Kelleher για το 0-1. Στην συνέχεια, η Liverpool είχε ευκαιρίες με τους Dhanda και Dixon – Bonner να προκαλούν σύγχυση στους αντίπαλους, αλλά να μην καταφέρνουν τίποτα.

Άλλη μία κακή μέρα για την U23.
Άλλη μία κακή μέρα για την U23.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Liverpool α είναι καλύτερη και να πιέζει για την ισοφάριση, ωστόσο η κεφαλιά του αρχηγού Herbie Kane αποκρούστηκε, ενώ η είσοδος του Adekanye προκάλεσε ρήγματα στην άμυνά τους με τις επελάσεις του, χωρίς να αλλάζει κάτι στο σκορ. Τελικό σκορ 0-1 και η U23 θα πέσει από την πρώτη θέση αν η Arsenal νικήσει την Leicester αύριο. Σίγουρα η μάχη στην Premier League 2 αναμένεται να ανάψει για τα καλά.

LIVERPOOL (4-2-3-1): Caoimhin Kelleher, Neco Williams, Tony Gallacher, Conor Masterson, George Johnston, Elijah Dixon-Bonner (Bobby Adekanye, 62), Herbie Kane (c), Adam Lewis (Glen McAuley, 79), Curtis Jones, Yan Dhanda, Liam Millar (Rafa Camacho, 69)

Unused subs: Shamal George, Tom Clayton

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com