Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρόδωσε αποχώρηση Can o Steven Gerrard;

Πρόδωσε αποχώρηση Can o Steven Gerrard;

Δεν προπονήθηκε σήμερα ο Can.

Ο Steven Gerrard την Τετάρτη το βράδυ ήταν ξανά καλεσμένος από το BT Sport , το οποίο κάλυπτε τον αγώνα της Liverpool στην Πορτογαλία , ως είθισται φέτος στα ευρωπαικά παιχνίδια των «Κόκκινων».

Πριν το παιχνίδι, ο Gerrard συζητούσε με τους παρουσιαστές το θέμα της μεσαίας γραμμής της ομάδας του Klopp επ΄αφορμή της απουσίας του Emre Can από το Dragao λόγω τιμωρίας αλλά και της έλευσης του Naby Keita από τη Γερμανία το καλοκαίρι και ο Gerrard είτε επειδή μίλησε εν τη ρύμη του λόγου είτε επειδή ήξερε πολύ καλά τι έλεγε, μίλησε με βεβαιότητα για την αποχώρηση του Γερμανού μέσου το καλοκαίρι.

«Πρέπει να δούμε τι θα γίνει διότι ο Emre Can προφανώς φεύγει» ήταν η ατάκα του προπονητή της U18 της Liverpool, η οποία προκάλεσε όλο το σχετικό ντόρο, διότι προήλθε από έναν άνθρωπο που είναι μέσα στα πράγματα, στον οργανισμό που λέγεται Liverpool.

Ο Gerrard έβγαλε μία ανησυχητική βεβαιότητα στο θέμα Can
Ο Gerrard έβγαλε μία ανησυχητική βεβαιότητα στο θέμα Can

O Can δεν είναι πιο κοντά στο να ανανεώσει από την τελευταία φορά που σαν liverpool.gr αναφερθήκαμε στο θέμα ενώ προσφάτως σας μεταφέραμε και τις δηλώσεις γνωστού Ιταλού ατζέντη που έκανε λόγο για συμφωνία του με τη Juventus. Η κλεψύδρα έχει πραγματικά αδειάσει επικίνδυνα για το θέμα αυτό και ο παίκτης μοιάζει με το ενάμιση πόδι εκτός Anfield. Ωστόσο, οφείλουμε άπαντες να του πιστώσουμε πως παρά το ορατό ενδεχόμενο αποχώρησης δεν παύει λεπτό να δίνει όλο του το είναι εντός των τερέν για τη Liverpool. Και αυτό είναι κάτι αξιέπαινο διότι δεν είναι αυτονόητο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com