Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Agger : «Ηγείται όλης της άμυνας ο Van Dijk»

Agger : «Ηγείται όλης της άμυνας ο Van Dijk»

Ο Van Dijk επιστρέφει στο St'Marys

Ο Daniel Agger μίλησε για τον Virgil Van Dijk και την επιρροή που φαίνεται να ασκεί σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες που αγωνίζονται στην άμυνα της Liverpool. Ο Δανός αποτέλεσε έναν πραγματικά πολύ καλό αμυντικό, ο οποίος δεν έπιασε ποτέ το ταβάνι του λόγω τραυματισμών.

Ωστόσο, ο πρώην κεντρικός αμυντικός των «Κόκκινων» έχοντας παρακολουθήσει πρόσφατα τον VVD μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και τη συνεισφορά του :

Ο Van Dijk αποκτήθηκε από τον Klopp για να διατάζει τους συμπαίκτες του
Ο Van Dijk αποκτήθηκε από τον Klopp για να διατάζει τους συμπαίκτες του

« Τον έχω δει να αγωνίζεται και πιο πριν και είναι πολύ δυνατός παίκτης. Το να κάνεις το βήμα από τη Southampton στη Liverpool δεν είναι και το πιο εύκολο αλλά ξεκίνησε εντυπωσιακά.  Δείχνει σαν να ηγείται. Σαν άμυνα και σαν ομάδα είναι σημαντικό να έχεις τέτοιους παίκτες. Είναι νωρίς ακόμη αλλά νομίζω πως μπορεί να βοηθήσει τους υπόλοιπους να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό» δήλωσε ο αγαπητός σε όλους μας Dagger, o oποίος επισκέφθηκε την προπόνηση της ομάδας στο προπονητικό καμπ της Marbella και μίλησε με σπάνιους παλιούς συμπαίκτες από την τωρινή ομάδα όπως ο Jordan Henderson ενώ γνώρισε και πολλούς από τους τωρινούς παίκτες της Liverpool.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com