Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Έπρεπε να διπλασιάσει τα χρήματα για Salah η Liverpool»

«Έπρεπε να διπλασιάσει τα χρήματα για Salah η Liverpool»

Ο Mohamed Salah κατέληξε στη Liverpool το καλοκαίρι μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν αρκετές ημέρες. Βέβαια, η συμφωνία του παίκτη με την ομάδα μας αλλά και η επιθυμία του να επιστρέψει στην Premier League έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

Αυτό παραδέχθηκε και ο Μοnchi, ο τεχνικός διευθυντής της AS Roma, ο οποίος βέβαια μίλησε και για την πρώτη προσφορά των «Κόκκινων» για τον παίκτη, η οποία απείχε πάρα πολύ από την τελική.

Δεν ξεπέρασε τα 50 εκατομμύρια το πακέτο της Liverpool για τον Salah
Δεν ξεπέρασε τα 50 εκατομμύρια το πακέτο της Liverpool για τον Salah

«Στο τέλος με τα διάφορα μπόνους πήραμε 50.000.000 ευρώ για εκείνον, τιμή που δεν είναι καλή για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα. Ήταν όμως διπλάσια προσφορά από την αρχική τους προσφορά και εκείνη τη στιγμή είχε συμφωνήσει μαζί τους οπότε δεν είχαμε και πολλά πράγματα να κάνουμε» δήλωσε στο Sky Sport Italia ο Monchi, ο οποίος σίγουρα ξέρει πως η αν η μεταγραφή είχε γίνει μετά τη μεταγραφή του Neymar, η ιταλική ομάδα πιθανώς να αποκόμιζε ακόμη περισσότερα χρήματα και θα ένιωθε ακόμη μεγαλύτερη παρηγοριά βλέποντας τον φετινό φοβερό και τρομερό Salah με τα χρώματα της Liverpool.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com