Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δυνατότητα μεταβίβασης εισιτηρίων διαρκείας θα εφαρμόσει η Liverpool

Δυνατότητα μεταβίβασης εισιτηρίων διαρκείας θα εφαρμόσει η Liverpool

Η Main Stand του Anfield.

Ένα νέο μέτρο ετοιμάζεται να εισάγει η Liverpool, καθώς οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας αναμένεται να αποκτήσουν το δικαίωμα μεταβίβασης του εισιτηρίου τους.

Το λεγόμενο δικαίωμα αμνηστίας έρχεται σε απάντηση των φωνών των κατόχων διαρκείας και των μέτρων ασφαλείας που εφαρμόζει η διοίκηση. Υπάρχουν 26000 κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, όμως υπάρχουν αρκετά που δεν χρησιμοποιούνται από τους κατόχους τους, αλλά αυτοί με την σειρά τους τα δίνουν αλλού, υπό τον φόβο ότι αν τα αφήσουν, θα πρέπει να μπουν στην λίστα αναμονής όποτε θελήσουν να αποκτήσουν ξανά διαρκείας.

Ο σύλλογος, έχοντας ως στόχο να έχει καλύτερο έλεγχο του κοινού που βρίσκεται στο γήπεδο, θα εφαρμόσει το μετρό της αμνηστίας, το οποίο θα προϋποθέτει επαφή με τον ονομαστικό κάτοχο του εισιτηρίου διαρκείας και φωτογραφία του ίδιου που θα στέλνεται στον σύλλογο, είτε μέσω της εφαρμογής, είτε στο γραφείο εισιτηρίων, όπως ανέλυσε στο Forum διαθεσιμότητας εισιτηρίων ο υπεύθυνος εισιτηρίων της Liverpool, Phil Dutton, μαζί με τον υπεύθυνο σχεδιασμού προγραμμάτων, Tom Boardman, οι οποίοι διαβεβαίωσαν τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ότι αυτό δεν έχει ως πρόσθεση την απώλεια των εισιτηρίων διαρκείας από τα μέλη τους. Αντιθέτως, υπάρχουν σκέψεις για οικογενειακά και φιλικά πακέτα, με τον κάτοχο εισιτηρίου να έχει την δυνατότητα να ορίσει άτομα που έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν το εισιτήριό του από την αρχή της χρονιάς.

Αλλαγές στα εισιτήρια διαρκείας.
Αλλαγές στα εισιτήρια διαρκείας της Liverpool. 

Το μετρό θα κατατεθεί σε τέσσερις μήνες, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις για τον τρόπο μεταβίβασης των εισιτηρίων διαρκείας, εάν ο κάτοχός του δεν δύναται να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι. Επίσης, έτσι θα δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά που πηγαίνουν στο Anfield με εισιτήριο ενηλίκου να έχουν άμεση πρόσβαση σε παιδικά εισιτήρια. Όμως οι υπεύθυνοι της Liverpool προειδοποίησαν ότι θα υπάρχουν κυρώσεις για όσους συστηματικά δεν πάνε γήπεδο. «Θέλουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο. Είναι γελοίο το 5-6% του γηπέδου να είναι άδειο, την ώρα που άλλοι τόσοι περιμένουν εισιτήρια. Μερικοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι σημειώνουν απουσίες και στις τρεις χάνεις το εισιτήριό σου. Μπορεί να το βρίσκετε σκληρό, αλλά χρειάζεται ένα δίκαιο ξεκαθάρισμα» συμπλήρωσε ο Phil Dutton, με τους οπαδούς να διαφωνούν, καθώς μπορεί να προκύψει σοβαρός λόγος για την απουσία του κατόχου.

Το μετρό, το οποίο είναι ακόμα υπό συζήτηση, θα εφαρμοστεί από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com