Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Alexander-Arnold: «Προσπαθώ να μπω στο μυαλό του Gerrard»

Alexander-Arnold: «Προσπαθώ να μπω στο μυαλό του Gerrard»

Αυτές ήταν οι χθεσινές δηλώσεις του Trent.

Ο Trent Alexander-Arnold ήρθε για να μείνει και να πάει παραπέρα. Δεν το κρύβει καθόλου και προσπαθεί να μάθει το μυαλό του Gerrard, καθώς επιθυμεί να βαδίσει στα βήματά του.

«Πάντα του μιλάω, επειδή είναι στο προπονητικό τιμ» αναφέρει. «Πάντα όταν επιστρέφω για λίγο στην Ακαδημία θα προσπαθήσω να τον βρω και να έχω μία μικρή συζήτηση μαζί του. Προσπαθώ να μάθω το μυαλό ώστε να βελτιωθώ. Είναι πάντα σημαντικό για μένα να απορροφώ αυτές τις πληροφορίες. Προσπαθείς να τις μαζέψεις και να εκμεταλλευτείς το πλεονέκτημά σου» είπε.

Οι Scouse ηγέτες της ομάδας, Gerrard και Carragher, έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα για εκείνον. Όμως ο Trent είναι ένα ταπεινό παιδί που είναι ταπεινό και ντροπαλό. Ένα ευχαριστώ θα είναι μεγάλη ένδειξη ευγνωμοσύνης από τον ίδιο. Και θα σκύψει ξανά το κεφάλι για να φτάσει εκεί. Στα είδωλά του. Τους ήρωες της πόλης.

Το πάθος και η θέληση του Alexander-Arnold ξεχειλίζουν.
Το πάθος και η θέληση του Alexander-Arnold ξεχειλίζουν.

«Ξέρω πως είναι να βλέπεις έναν Scouse στο γήπεδο και να παίζει για την ομάδα, είναι όμορφο. Και όσο μεγάλωνα, τα πρότυπά μου ήταν κυρίως οι Gerrard και Carragher. Και αυτός είναι ένας μεγάλος λόγος για τον οποίο θέλω να πετύχω στην Liverpool, γιατί ξέρω τι σημαίνουν για τους ανθρώπους της πόλης. Πάντα ήθελα να γίνω τόσο δυνατός ώστε να επηρεάζω τους ανθρώπους» δήλωσε, πριν αναφέρει την κουβέντα που κάθε φίλαθλος της Liverpool και ιδίως αν είναι κάτοικος της πόλης του Liverpool θέλει να ακούσει.

«Αν όλα πάνε καλά, δεν βλέπω να φεύγω από τον σύλλογο στο μέλλον». 

Trent Alexander-Arnold, κυρίες και κύριοι.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com