Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverbet : Παιχνίδι υπομονής για Southampton και Liverpool

Liverbet : Παιχνίδι υπομονής για Southampton και Liverpool

Η Southamtpon υποδέχεται τη Liverpool για την 27η αγωνιστική της Premier League και εμείς ευελπιστούμε σε λίγη αντίθετη τύχη από όση είχαμε εσχάτως στα πονταρίσματα μας, με την τραγική απόφαση του Moss την περασμένη Κυριακή να μας χαλά στην εκπνοή ενά καλοπληρωμένο 1&Over 2.5 απέναντι στην Tottenham.

Ένα ακόμη ποντάρισμα που χάλασε πραγματικά στις λεπτομέρειες. Σήμερα, έχουμε μπροστά μας ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Η Southampton ξέρει να περιμένει ομάδες του Big Six και πουλά πολύ ακριβά το τομάρι της. Η συνταγή θα είναι ίδια με του Anfield. Άμυνα, κόντρα επίθεση και συν Αθηνά και χείρα κίνει.

Υποτάχθηκε στον Salah στον πρώτο γύρο η Southampton
Υποτάχθηκε στον Salah στον πρώτο γύρο η Southampton

Η Liverpool από την άλλη δύσκολα θα βρει χώρους. Είναι τέτοια η ανάγκη για βαθμούς των γηπεδούχων που δεν είναι επιτρεπτό κανένα μεγάλο ρίσκο. Το παιχνίδι του Champions League την Τετάρτη ενδεχομένως να κοστίσει νοητά στους Reds μετά από ένα σημείο μέσα στο ματς κακά τα ψέματα. Θα πάμε στο λογικό εύρος των 2-3 γκολ θεωρώντας την αυριανή εξόρμηση ως εξαιρετικά επικίνδυνη για τους φιλοξενούμενους ενώ μιλάμε για ένα ποντάρισμα που επιβεβαιώθηκε έως τώρα στα 2/3 παιχνίδια των Saints εντός έδρας με αντιπάλους από το Big Six αλλά και στα 2/3 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Liverpool στο πρωτάθλημα.

Πρόταση : Southampton – Liverpool : 2-3 goal , 2.10 (Stoiximan)

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com