Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Crooks: «Ο Moss είναι ο καλύτερος διαιτητής και το απέδειξε»

Crooks: «Ο Moss είναι ο καλύτερος διαιτητής και το απέδειξε»

Ο Crooks μιλάει για το παιχνίδι της Liverpool με την Tottenham.

Ο Garth Crooks μίλησε για το παιχνίδι της Liverpool με την Tottenham και χαρακτήρισε τον Moss ως τον καλύτερο διαιτητή της Premier League.

Έχουν περάσει δύο μέρες από το παιχνίδι των Reds με τους Spurs και ακόμα γίνεται μεγάλη κουβέντα για τις αποφάσεις του Jon Moss και του Eddie Smart.

Οι δύο ενδείξεις penalty, έκαναν έξαλλο τον Jurgen Klopp, τον Virgil Van Dijk αλλά και τον κόσμο της Liverpool.Από την άλλη πλευρά, ο Mauricio Pochettino, έδωσε συγχαρητήρια στον διαιτητή για τις αποφάσεις του.

Ο παρουσιαστής Garth Crooks, μίλησε για το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες και δεν παρέλειψε να πει την άποψή του για τον Moss.

Ο Crooks θεωρεί τον Moss τον καλύτερο διαιτητή του πρωταθλήματος.
Ο Crooks θεωρεί τον Moss τον καλύτερο διαιτητή του πρωταθλήματος.

«Υπάρχουν κάποια γκολ που απλά πρέπει να τα χειροκροτήσεις και το δεύτερο του Salah ήταν ένα από αυτά.Ήταν μία κίνηση τύπου Maradona»

«Το πρώτο του γκολ ήταν εξίσου τρομερό.Η Tottenham πλήρωσε το ότι ήταν φοβισμένη στην αρχή.Ο Davinson Sanchez έπαιζε πρώτη φορά στο Anfield ενώ ο Eric Dier είχε ξαναπαίξει»

«Οι Spurs συνήλθαν μετά από ένα πολύ δύσκολο πρώτο ημίχρονο.Παρόλα αυτά, πρέπει να θεωρήσουν τους εαυτούς τους τυχερούς γιατί είχαν τον Jon Moss, τον καλύτερο διαιτητή του πρωταθλήματος»

«Οι σωστές αποφάσεις του Moss έσωσαν την Tottenham αλλά η εμφάνιση του Salah έκλεψε την παράσταση»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com