Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ήττα με αρνητικό πρωταγωνιστή το Lallana για την U23

Ήττα με αρνητικό πρωταγωνιστή το Lallana για την U23

O Adam Lallana όχι μόνο αγωνίστηκε χθες με την U23 της Liverpool απέναντι στην αντίστοιχη της Tottenham αλλά ήταν και αρνητικός πρωταγωνιστής καθώς αποβλήθηκε μετά από απαράδεκτη ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Ο Solanke έχασε δύο πολύ καλές στιγμές στην εκκίνηση της αναμέτρησης να βάλει μπροστά στο σκορ τους πρωτοπόρους φιλοξενούμενους. Ο Ings έχασε και εκείνος στα μέσα του ημιχρόνου ευκαιρία από τη σέντρα του Woodburn να ανοίξει το σκορ προτού ο Duncan απειλήσει και αυτός για τους νεαρούς Spurs.

To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένταση και ρυθμό όπως το πρώτο με τον Adam Lewis να βλέπει την προσπάθειά του να μπλοκάρεται από αμυντικό προτού οι γηπεδούχοι τελικά ανοίξουν το σκορ. Μία ψηλή μπαλιά έπιασε στον ύπνο την άμυνα των Reds και οι Λονδρέζοι αφού έβγαλαν επίθεση με περισσότερες φανέλες προηγήθηκαν μετά το τελείωμα του Roles.

H αποβολή του Lallana έπληξε τις ελπίδες ανατροπής για τους παίκτες του Critchley
H αποβολή του Lallana έπληξε τις ελπίδες ανατροπής για τους παίκτες του Critchley

Οι ελπίδες της Liverpool για κάτι καλό μειώθηκαν όταν λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Lallana αντέδρασε αδικαιολόγητα σε εναέρια μονομαχία με τον Marsh και τον έπιασε από τον λαιμό αντικρύζοντας την κόκκινη κάρτα από το διαιτητή της αναμέτρησης. Καλή η ένταση του αγώνα και ίσως δικαιολογημένος ένας εκνευρισμός αλλά πρόκειται για μία τουλάχιστον απαράδεκτη ενέργεια από έναν 29χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή σε παιχνίδι κατώτερου ηλικιακού κλιμακίου.

Το απόγευμα ολοκληρώθηκε με ήττα 1-0 αλλά και 9 παίκτες καθώς αποβλήθηκε και ο Johnston στο τέλος της αναμέτρησης.

Liverpool U23s: Grabara, Masterson, Lewis, Johnston, Gallacher, Kane, Dhanda (Millar, 72), Lallana, Ings, Solanke, Woodburn.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com