Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Van Dijk : «Χρειάζομαι χρόνο αλλά δουλεύω συνέχεια»

Van Dijk : «Χρειάζομαι χρόνο αλλά δουλεύω συνέχεια»

Ο Virgil Van Dijk επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα της Liverpool στο παιχνίδι με την Tottenham και μάλιστα έκανε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση στο κέντρο της άμυνας. Δυστυχώς βέβαια έπεσε θύμα της βουτιάς του Lamela στο τελευταίο λεπτό, η οποία έδωσε την ευκαιρία στην Tottenham να ισοφαρίσει.

Ο Jurgen Klopp είχε δηλώσει προσφάτως πως ο Van Dijk θα είναι άλλος παίκτης ουσιαστικά σε μισό χρόνο από τώρα και ο ίδιος ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός στάθηκε στην υπομονή που θα πρέπει να δείξουν απέναντί του οι φίλοι των Reds.

Θετικός ο Van Dijk έως τώρα και σίγουρα έχει βελτίωση μπροστά του
Θετικός ο Van Dijk έως τώρα και σίγουρα έχει βελτίωση μπροστά του

«Ήμουν εκτός για 8 μήνες. Από τον περασμένο Ιανουάριο μέχρι τον Σεπτέμβριο ουσιαστικά χωρίς να παίζω σε επίπεδο Premier League.  Δεν είναι εύκολο να επιστρέψω και ειδικά με το μεγάλο βήμα που έκανα τώρα με την προσοχή πάνω μου σε κάθε λεπτομέρεια. Εστιάζω στην ομάδα και τον εαυτό μου.  Το ποδόσφαιρο που παίζουμε, οι διαφορετικοί παίκτες, οι επιλογές είναι όλα διαφορετικά.  Χρειάζεσαι χρόνο να προσαρμοστείς σε αυτά και δουλεύω για αυτό κάθε μέρα μαζί με την ομάδα. Μιλώ με τον προπονητή και οποιονδήποτε μπορεί να με βοηθήσει.» δήλωσε ο πρώην αμυντικός των Groningen, Celtic και Southampton.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com