Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι συνομιλίες μεταξύ Moss κι επόπτη στο πέναλτι

Οι συνομιλίες μεταξύ Moss κι επόπτη στο πέναλτι

O Moss στην επίμαχη φάση.

Ο διαιτητής της χθεσινής αναμέτρησης, Jon Moss, ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής, καθώς έλαβαν αποφάσεις μαζί με τον επόπτη Ed Smart οι οποίες ήταν μοιραίες για την έκβαση του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, τα δύο πέναλτι που δόθηκαν στην Tottenham ήταν λάθος αποφάσε, άρα δεν υπάρχει πε΄ις, τις οποίες πήραν πάνω τους. Το πρώτο πέναλτι ήταν απόφαση του διαιτητή και το δεύτερο του επόπτη. Και το Sky Sports κατέγραψε τις συνομιλίες των δύο αντρών στο πρώτο πέναλτι.

Στην εν λόγω φάση, ο διαιτητής ήταν αποφασισμένος να δώσει το πέναλτι, όμως ο επόπτης δεν ήταν σίγουρος αν η μπάλα είχε ακουμπήσει στο πόδι του Lovren, ειδάλλως ο Kane ήταν οφσάιντ. Τότε ο ρέφερι  μίλησε μέσω του μικροφώνου του με τον τέταρτο διαιτητή, Martin Atkinson, πριν αποφασίσει να δώσει το πέναλτι. Στο ριπλέι φάνηκε ότι ο Kane εν τέλει βούτηξε, καθώς το πόδι του βρήκε πολύ ελάχιστα στον Karius, ενώ ο Loris έχει μαζέψει τα χέρια του, αλλά αυτό δεν ήταν καν θέμα συζήτησης μεταξύ των ανδρών. Παρακάτω θα διαβάσετε την συνομιλία, στην οποία εμπλέκονται και οι Erikse, Can.

O Moss στην επίμαχη φάση.
O Moss στην επίμαχη φάση.

Smart: » Θέλω να ξέρω αν ο Lovren ακούμπησε μπάλα».

Moss: «Δεν ξέρω».

Smart: «Αν ο Lovren ακούμπησε την μπάλα, τότε ο Kane είναι οφσάιντ, άρα δεν υπάρχει πέναλτι.Πρέπει να είναι οφσάιντ αν ο Lovren δεν βρήκε μπάλα».

Eriksen: «Ακούμπησε μπάλα».

Can: «Δεν ακούμπησε μπάλα».

Moss: «Απλά μίλα ξανά σε μένα».

Smart: «Ξέρεις τι ρωτάω. Θέλω να ξεκαθαρίσεις αν ο Lovren ακούμπησε μπάλα. Αν ακούμπησε, έχουμε ανατροπή και τότε είναι πέναλτι. Αν όχι, τότε είναι οφσάιντ».

Moss: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω. Martin (Atkinson), έχεις τίποτα από την τηλεόραση; (Μιλάει ο Atkinson). Δίνω το πέναλτι».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com