Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Van Dijk: «Ο Kane βούτηξε στο πρώτο πέναλτι»

Van Dijk: «Ο Kane βούτηξε στο πρώτο πέναλτι»

Σύμμαχος του Karius ο Courtois.

Ο Virgil Van Dijk ήταν έξαλλος με τις αποφάσεις του Jon Moss στα δύο πέναλτι, θεωρώντας πως κανένα δεν ήταν πέναλτι, ενώ κατηγόρησε ευθέως τον Harry Kane, λέγοντας ότι βούτηξε στο πρώτο πέναλτι.

«Πιστεύω ότι στο πρώτο πέναλτι υπήρχε οφσάιντ, ενώ επίσης πιστεύω ότι ο Harry Kane βούτηξε. Τον βλέπεις ολοκάθαρα να βουτάει και κανείς δεν μιλάει γι’αυτό» είπε μετά από το τέλος του αγώνα ο Ολλανδός.

Ο Van Dijk στο δεύτερο πέναλτι.
Ο Van Dijk στο δεύτερο πέναλτι.

«Για το δεύτερο πέναλτι, τον βλέπω να έρχεται και μαζεύω το πόδι μου, ενώ εκείνος πέφτει πάνω στην μπάλα και μετά πέφτει κάτω. Είμαι απογοητευμένος γιατί ο διαιτητής είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι, αλλά ο επόπτης είχε άλλη γνώμη. Ο διαιτητής είχε πάρει την απόφασή του και ήταν πιο κοντά στην φάση. Ατυχία. Πρώτα απ’όλα, ήταν οφσάιντ, και δεύτερον, έβαλε το σώμα του μπροστά μου. Δεν ήταν πέναλτι, και το ίδιο πιστεύω και για το πρώτο πέναλτι» είπε για το δεύτερο πέναλτι.

Ερωτώμενος για το αν πιστεύει ότι ο Kane πρέπει να τιμωρηθεί για την βουτιά, απάντησε πως δεν είναι στην δική του κρίση αυτή η απόφαση. «Αλλά πιστεύω ότι βούτηξε. Όμως, ο διαιτητής είχε άλλη άποψη κι έδωσε πέναλτι. Ευτυχώς το σώσαμε» δήλωσε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com