Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι εξελίξεις στην Liverpool την τελευταία μέρα των μετεγγραφών

Οι εξελίξεις στην Liverpool την τελευταία μέρα των μετεγγραφών

Αποδέκτης σκληρής κριτικής έχει γίνει ο Lazar Markovic.

Η τελευταία μέρα των μετεγγραφών έφτασε, χωρίς να αναμένεται καμία απόκτηση παίκτη. Ωστόσο, αρκετοί παίκτες αναμένεται να βρεθούν στην πόρτα της εξόδου από την Liverpool.

Ένας από αυτούς είναι ο Lazar Markovic, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα αν θα αποχωρήσει με μετεγγραφή ή δανεισμό. Οι Wolfsburg και Swansea βρίσκονται σε συζητήσεις με τον αθλητικό διευθυντή Michael Edwards, με τους Γερμανούς να επιθυμούν να αγοράσουν τον Σέρβο μέσο, ενώ οι Swans θέλουν να τον αποκτήσουν δανεικό μέχρι το καλοκαίρι, όπως μεταδίδει η ECHO.

Ο επόμενος που θα αποχωρήσει είναι ο Ovie Ejaria, ο οποίος αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινωθεί από την Sunderland. Θα αγωνιστεί δανεικός ως το καλοκαίρι, όπως επιβεβαίωσε και ο προπονητής της Sunderland, Chris Coleman, ο οποίος ανυπομονεί να τον έχει στην διάθεσή του, μετά το ναυάγιο στην υπόθεση Woodburn.

Ο Ejaria θα αποχωρήσει από την Liverpool
Ο Ejaria θα αποχωρήσει από την Liverpool

Ο τελευταίος που θα αφήσει σίγουρα το Merseyside είναι ο Lloyd Jones, τον οποίο επιθυμεί να αποκτήσει με κανονική μετεγγραφή η πρωτοπόρος της League 2, Luton Town. ο 22χρονος στόπερ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 22011 από την Plymouth, ενώ βρέθηκε μόλις μία φορά στον πάγκο της Liverpool, το 2013 για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Fulham, χωρίς να αγωνιστεί ποτέ.

Ωστόσο, τι γίνεται με τον Harry Wilson; Ο Ουαλός πρώτος σκόρερ της U23 είναι διστακτικός στο να ανανεώσει το συμβόλαιό του, καθώς δεν έχει πάρει ευκαιρίες έως τώρα από τον Klopp, και ήλπιζε σε δανεισμό του σε κάποια άλλη ομάδα, όμως δεν υπάρχει καμία συμφωνία για  εκείνον. Έτσι, οι πιθανότητες να παραμείνει αυξάνονται.

Όμως, η λίστα δεν τελειώνει εδώ, καθώς η Liverpool θα είναι έτοιμη να ακούσει προτάσεις και για τους Adam Bogdan και Jon Flanagan, οι οποίοι είναι τελειωμένοι από την ομάδα, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com