Είσαι εδώ
Home > uncategorized > Gomez: «Μπήκαμε με αποφασιστηκότητα με την Huddersfield»

Gomez: «Μπήκαμε με αποφασιστηκότητα με την Huddersfield»

Μίλησε για τον Van Dijk ο Gomez.

Για την σημασία της όρεξης και της έντασης που είχαν στο παιχνίδι με την Huddersfield μίλησε ο αμυντικός των Reds, Joe Gomez. O Gomez ήταν μέρος της ενδεκάδας που παρέταξε ο Jurgen Klopp στο John Smith’s Stadium και που πήρε την εύκολη νίκη με 3-0 απέναντι στα Terriers και εξήγησε ότι η αποφασιστηκότητα και η διάθεση έπαιξαν σημαντικό ρόλο σε αυτό.

«Προφανώς και είχαμε κάποια δύσκολα παιχνίδια και ήμασταν αποφασισμένοι και ξέραμε τι σημαίνει το να επιστρέψουμε στις νίκες» δήλωσε στο liverpoolfc.com o Gomez. «Έχουμε απογοητεύσει τους εαυτούς μας και έπρεπε αυτή τη φορά να μην κάνουμε το ίδιο. Υπάρχουν πολλές προσδοκίες για εμάς, θέλουμε να κερδίσουμε τίτλους και προφανώς είναι απογοητευτικό όταν αποκλείεσαι από τα κύπελλα. Αλλά αυτό είναι μέρος του να είσαι μέλος μιας ομάδας όπως η Liverpool, επομένως είναι αναμενόμενο και πρέπει να τα βγάλεις πέρα.» είπε ο Άγγλος, ο οποίος δήλωσε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από τον Roberto Firmino και το γκολ του.

O Gomez δεν φαίνεται να προτιμά αντίπαλο

«Δεν είχα ιδέα ότι το έβαλε και νόμιζα ότι βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Επομένως όταν σκόραρε ήμουν μπερδεμένος, αλλά αυτά κανει! Βρίσκει ένα μικρό χώρο και κερδίζει τον αντίπαλο με το σώμα και την αυτοσυγκέντρωσή του. Ξέρουμε όλοι πόσο καλός είναι και το έδειξε και τώρα» κατέληξε ο Gomez.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com