Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νίκη της U23’s με πανέμορφο γκολ Ejaria!

Νίκη της U23’s με πανέμορφο γκολ Ejaria!

Μετά τη νίκη τους με 4-1 εναντίον της Charlton Athletic για το Premier League Cup, η ομάδα του Neil Critchley επέστρεψε στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το Πρωτάθλημα αυτή τη φορά ,εναντίον της Derby.

Έγιναν 4 αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα του προηγούμενου Σαββατοκύριακου! Προτιμήθηκε στη θέση του τερματοφύλακα ο Danny Ward – o οποίος είχε παρακολουθήσει από τον πάγκο των αναπληρωματικών την ήττα της Liverpool από την West Brom – αντί του Kamil Grabara, ενώ έκπληξη θα πρέπει να θεωρηθεί η συμμετοχή του Jon Flanagan μετά τις δικαστικές του περιπέτειες. Ξεκίνησαν επίσης οι Lloyd Jones και Ben Woodburn.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυναμικά, χάνοντας ευκαιρίες με τον Kyron Stabana, νωρίς, ενώ λίγο αργότερα ο Ward στάθηκε τυχερός που δεν αποβλήθηκε σε σκληρό τάκλιν που έκανε στην περιοχή του στον Lewis Walker.

H Liverpool προσπάθησε να αντιδράσει με μακρινό αριστερό σουτ του Woodburn- που έφυγε άουτ , και με εκτέλεση φάουλ του Harry Wilson που απέκρουσε ο Josh Barnes. Στη συνέχεια ο αγώνας ξαφνικά πήρε φωτιά όταν ο Wilson δέχθηκε ένα άσχημο τάκλιν, και ο Flanagan φάνηκε να αποδίδει «τιμές» στον αντίπαλο με αγκωνιά σε διαφορετική φάση από την προηγούμενη!Προς το τέλος του α’ ημιχρόνου, η Liverpool στάθηκε άτυχη, όταν θα μπορούσε να προηγηθεί σε έξυπνο σουτ του Woodburn πρώτα και στη συνέχεια σε προσπάθεια του Wilson.

To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο που τέλειωσε το πρώτο, με τους Κόκκινους στη θέση του οδηγού και τον Josh Barnes να λέει όχι δύο φορές σε προσπάθειες του Toni Gomes (αμέσως μετά αντικαταστάθηκε από τον Liam Millar). O Barnes αποδείχθηκε ήρωας του αγώνα για τους φιλοξενούμενους αφού στη συνέχεια απέκρουσε σουτ του Woodburn αλλά και του Bobby Adekanye, ενώ στο 60ο λεπτό ο Luke Thomas, ατύχησε πετυχαίνοντας το δοκάρι.

Τελικά προς το τέλος του αγώνα, τρία λεπτά πριν το τέλος, ο Ejaria, αθόρυβος μέχρι εκείνο το σημείο, πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ δίνοντας τους 3 βαθμούς της νίκης στην ομάδα του, η οποία πλέον προηγείται με 4 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα.

Man of The Match πάντως χαρακτηρίσθηκε ο Harry Wilson.

Liverpool U23s: Ward, Flanagan, Juanma (Lewis 42′), L Jones, Johnston, Kane, Ejaria, Wilson, Woodburn, Gomes (Millar 57′), Adekanye.

Αναπληρωματικοί: Grabara, Masterson, C Jones.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com