Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Burley :»O Van Dijk δεν βελτίωσε τη Liverpool»!

Burley :»O Van Dijk δεν βελτίωσε τη Liverpool»!

Αναφέρθηκε στον VVD ο Burley.

Αυτά ήταν τα λόγια του πρώην παίκτης της Chelsea και νυν σχολιαστής αγώνων, Craig Burley.Δεν έχει και την καλύτερη εικόνα για τον VVD.

Ο Ολλανδός όπως θυμάστε, σκόραρε στο ντεμπούτο του εναντίον της Everton, αλλά συμπλήρωσε ήδη δύο ήττες στη συνέχεια στην άμυνα των Κόκκινων, εναντίον των Swansea και West Brom.

Και σύμφωνα με τον Burley, o Van Dijk δεν κατάφερε να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του Klopp ,στα μετόπισθεν!

«Το αποτέλεσμα αυτό καθ’ αυτό ήταν έκπληξη, αν και έπαιζαν δύο ομάδες της Premier League.» είπε ο Burley στο ESPN FC για την ήττα αποκλεισμό της Liverpool από την West Brom.

Μίλησε για τον Van Dijk ο Burley.
Μίλησε για τον Van Dijk ο Burley.


«Συγχαρητήρια θα πρέπει να δοθούν και στους δύο managers, γιατί κατέβασαν στον αγωνιστικό χώρο, δύο πολύ δυνατές ομάδες.»

«Η Liverpool έχει ήδη μπροστά της πολύ δύσκολους αγώνες, ενώ και ο Pardew θα μπορούσε να κατεβάσει μια αρκετά πιο αδύνατη ενδεκάδα, με δεδομένο ότι η ομάδα του παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού.»

«Όταν η Liverpool άνοιξε το σκορ του αγώνα, όλοι σκεφτήκαμε ότι θα βάλουν άλλα 4 ή 5 και ότι η δουλειά είχε τελειώσει ήδη.»

«Δεν συνέβη όμως αυτό τελικά, και ακόμα και με τον Van Dijk στην άμυνα τους- και γνωρίζω ότι θα χρειασθεί τον χρόνο του, αμυντικά η Liverpool ήταν χάλια.» ολοκλήρωσε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com