Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πιθανότητα επιστροφής Sturridge με West Brom!

Πιθανότητα επιστροφής Sturridge με West Brom!

Προς την πόρτα της εξόδου ο Sturridge;

Δεν αποκλείεται να δούμε τον Daniel Sturridge να επιστρέφει στο Σαββατιάτικο παιχνίδι της Liverpool με τη West Brom! O Άγγλος επιθετικός έχει να αγωνιστεί από τις 6 Δεκεμβρίου λόγω απανωτών προβλημάτων εξαιτίας μίας ίωσης και ενός τραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίο και τώρα, με αρκετές ημέρες προπονήσεων πίσω του, θέλει όσο τίποτα να αγωνιστεί ξανά με τους Reds.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Άγγλος επιθετικός έχει ενημερώσει τους Reds ότι θα ήθελε να φύγει από την ομάδα τον Ιανουάριο αν δεν υπάρχουν εγγυήσεις για τον χρόνο συμμετοχής του, καθώς πλησιάζει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και δεν θα ήθελε να ρισκάρει μια πιθανή μη κλήση του από τον Southgate. H ομάδα της Inter μάλιστα έχει ήδη κρούσει την πόρτα των Reds, για την πιθανότητα δανεισμού του παίκτη με ένα καλό ποσο για τα δεδομένα του δανεισμού αλλά και με την πιθανότητα ίσως και μονιμοποίησης της μετακίνησης αν και εφ’όσον το επιθυμεί ο Ιταλικός σύλλογος το καλοκαίρι.

O Sturridge πανηγυρίζει
O Sturridge πανηγυρίζει

Οι Reds δεν «καίγονται» να τον δώσουν – εκτός κι αν προκύψει πρόταση για αγορά κοντά στα 30 εκατομμύρια λίρες, που κοστολογείται ο παίκτης – επομένως όσο ο ίδιος ο Daniel δεν αποφασίζει ότι επιθυμεί να μετακινηθεί μέχρι το τέλος της σεζόν στην ομάδα του Μιλάνου, η κατάσταση θα μένει ως έχει. Επομένως, μέχρι νεοτέρας ο παίκτης υπολογίζεται κανονικά από τον Jurgen Klopp, ο οποίος έχοντας ανάγκες rotation καθώς μαζεύονται ξανά τα παιχνίδια το ένα πίσω απ’το άλλο θα σκεφτεί σοβαρά την πιθανότητα να χρησιμοποιήσει το 28χρονο επιθετικό.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com