Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Όλο και καλύτερα δηλώνει ο Alberto Moreno!

Όλο και καλύτερα δηλώνει ο Alberto Moreno!

Επιστρέφει στο βασικό σχήμα ο Moreno.

Όλο και σε καλύτερη κατάσταση και ουσιαστικά σχεδόν έτοιμος για να αγωνιστεί δηλώνει ο Alberto Moreno! O Ισπανός μπακ μιλώντας στο liverpoolfc.com αποκάλυψε την κατάσταση που βρίσκεται ο τραυματισμένος του από το παιχνίδι με την Spartak αστράγαλος, δηλώνοντας ότι ο Jurgen Klopp θα κρίνει πότε είναι στο 100% ώστε να αγωνιστεί ξανά μετά από καιρό.

«Τα καλά νέα είναι ότι είμαι όλο και καλύτερα μέρα με τη μέρα» ξεκαθάρισε ο Moreno. «Μπορώ να δω ότι δεν είναι εντελώς καλά, μιας και ο αστράγαλος είναι ένα μέρος που πάντα ρίχνεις βάρος και περιπλέκει τα πράγματα, αλλά πλέον μπορώ και προπονούμαι με όλη την ομάδα. Περιμένουμε απλώς να φύγει και η τελευταία ενόχληση και μετά θα τρέξω για να μπορώ να αγωνιστώ.»

moreno

«Ειλικρινά δεν ξέρω πότε θα είναι αυτό» είπε ο Ισπανός, ο οποίος δίστασε να βάλει το παιχνίδι με την West Brom ως στόχο. «Ο προπονητής θα αποφασίσει ακριβώς για το πότε θα επιστρέψω και εγώ θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα είμαι στο 100% όταν γίνει αυτό. Δεν θες να μην παίζεις όπως ακριβώς μπορείς και γι’αυτό εγώ θέλω να είμαι στο 100% από θέμα αγωνιστικής κατάστασης ώστε να μην απογοητεύσω κανέναν» κατέληξε ο Alberto.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com