Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mascherano: «Απίστευτη, αλλά είχε προβλήματα η Liverpool»

Mascherano: «Απίστευτη, αλλά είχε προβλήματα η Liverpool»

mascherano

Σε μία διασαφήνιση των όσων συνέβησαν κατά την περίοδό του στη Liverpool και τον οδήγησαν στην Βαρκελώνη, προχώρησε ο Javier Mascherano. O Αργεντινός αμυντικός μέσος, ο οποίος αποχώρησε από τους Blaugrana και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα, μίλησε για την φανταστική Liverpool, την προβληματική διοίκησή της εφιαλτικής εποχής Hicks-Gillett που κρατούσε την ομάδα πίσω αλλά και το γιατί τα πράγματα σχετικά με την αποχώρησή του δεν ήταν όπως βγήκε προς τον κόσμο ότι ήταν.

«H Liverpool ήταν ένα από τα καλύτερα κλαμπ στα οποία έπαιξα, αλλά ήταν μία ομάδα με προβλήματα» είπε ο Mascherano. «Δεν είχα συναντήσει ποτέ τους ιδιοκτήτες. Η Liverpool είναι ένας σύλλογος τον οποίον τον ζεις, τον ευχαριστιέσαι. Δεν αξίζει να τον διοικείς από 20.000 χιλιόμετρα μακριά. Ανήκει στον λαό του και δεν το καταλαβαίνεις αν δεν είσαι ποτέ εκεί! Ήταν κρίμα. Πάντα ένιωθα ότι ο σύλλογος προσπαθούσε να κάνει το βήμα παραπάνω και δεν μπορούσε. Τώρα με τον Klopp προσπαθούνε και είναι ένας προπονητής που ταιριάζει στη Liverpool – είναι ο άνθρωπος του κόσμου. Πουθενά δεν μου έχουν φερθεί τόσο καλά όσο εκεί και ήμουν λυπημένος που έπρεπε να φύγω όπως έφυγα» συνέχισε ο Αργεντινός.

mascherano

«Αυτό που συνέβη έπρεπε να συμβεί. Μου υποσχέθηκαν ότι αν υπήρχε καλή πρόταση θα με άφηναν να φύγω μιας και ο σύλλογος ήταν στα πρόθυρα αποσύνθεσης. Αλλά δεν είπαν και πάντα την αλήθεια. Είναι η εικόνα του παίκτη που ζημιώνεται, όπως έγινε και στην περίπτωση του Fernando [Torres], αλλά τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα. Δεν είπα ψέμματα ποτέ. Όταν ο Rafa έφυγε, ήξεραν ότι θα φύγω κι εγώ. Ένιωθα ότι το πρότζεκτ της ομάδας κατέρεε. O Rafa έφυγε και η ομάδα ήταν δίχως κατεύθυνση. Και η πρόταση ήταν απ’την Barcelona…» κατέληξε ο Mascherano.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com