Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Carvalhal: «Δεν μας έκαναν τίποτα στο πρώτο ημίχρονο»

Carvalhal: «Δεν μας έκαναν τίποτα στο πρώτο ημίχρονο»

Μίλησε για την τακτική της ομάδας του ο Carvalhal.

Ο Carlos Carvalhal χαρακτήρισε την Liverpool ως αυτοκίνητο της Fornula 1 το οποίο κόλλησε στην κίνηση και δεν πέρασε από το Liberty Stadium.

Ο προπονητής της Swansea αναφέρθηκε στην τακτική της ομάδας του, αλλά και στην Liverpool η οποία δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

«Μίλησα με τους παίκτες μου και τους είπα ότι η Liverpool είναι μία πολύ σκληρή ομάδα.Είναι σαν ένα αμάξι της Formula 1, αλλά στις 4 μ.μ. στο Λονδίνο, είναι δύσκολο να επιταχύνεις γιατί θα υπάρχουν πάρα πολλά αμάξια»

Η ομάδα του Carvalhal πανηγυρίζει μετά το 1-0.
Η ομάδα του Carvalhal πανηγυρίζει μετά το 1-0.

«Έπρεπε να βεβαιωθούμε ότι θα υπάρχει κίνηση στον δρόμο.Δεν μπορούσαμε να τους αφήσουμε ανοιχτό τον δρόμο για να οδηγήσουν γρήγορα»

«Αυτό που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό.Μπλοκάραμε τους χώρους μεταξύ των επιθετικών και μπλοκάραμε την δυναμική τους ανάμεσα στις γραμμές.Είναι πολύ δυνατή ομάδα αλλά δεν μας έκαναν τίποτα στο πρώτο ημίχρονο»

«Στο δεύτερο ημίχρονο περιμέναμε πίεση και πολύ ταχύτητα.Παίξαμε αμυντικά και τα πήγαμε πολύ καλά.Στα τελευταία 5 λεπτά ήμασταν τυχεροί αλλά η τύχη είναι μέρος του παιχνιδιού.Δουλέψαμε σκληρά και αξίζαμε λίγη τύχη»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com