Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp : «Χρειάζονταν τη βοήθειά μας και την προσφέραμε»

Klopp : «Χρειάζονταν τη βοήθειά μας και την προσφέραμε»

Σχεδόν απίθανο το ενδεχόμενο να πάρει παίκτη η Liverpool, όπως είπε ο Klopp.

Προβληματισμένος ο Jurgen Klopp μετά τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης και δικαιολογημένα καθώς είδε τους παίκτες του να χάνουν μετά από 3 μήνες στην Premier League από την ουραγό Swansea, η οποία όμως διαχειρίστηκε σχετικά άνετα το χθεσινό παιχνίδι.

Ο προπονητής της Liverpool στάθηκε στη βοήθεια εκ μέρους της ομάδας του που χρειαζόταν η Swansea αλλά και στη μέτρια εμφάνισή των παικτών του που έδωσε ώθηση στους αντιπάλους τους να ελπίζουν :

Καμία δικαιολογία δεν αναζήτησε ο Jurgen Klopp
Καμία δικαιολογία δεν αναζήτησε ο Jurgen Klopp

«Είχαμε αρκετό χρόνο να προετοιμαστούμε.  Είχαμε μιλήσει και πιο πριν για το ότι θα παίξουμε με ομάδα από την κορυφή πρώτα (σ.σ City) και μετά από το τέλος της βαθμολογίας.  Όλοι μιλούσαν για το φανταστικό ποδόσφαιρο, τη γεμάτη εβδομάδα και όλα αυτά και ήταν μία μικρή παγίδα. Δυστυχώς θα πρέπει να ξαναδώ το παιχνίδι.  Αλλά ναι θέμα της πνευματικής διαχείρισης είναι και επιθετικά πράγματα. Μιλήσαμε για τακτική πειθαρχία και ναι αφορά στην άμυνα αλλά όχι μόνο αφορά και στην επίθεση ειδικά σε ένα παιχνίδι όπως αυτό με τόση κατοχή μπάλας. Είναι εμφανές από που ξεκινάς και που πρέπει να είσαι σε κάθε περίπτωση.  Δεν είναι μαθηματικά αλλά είναι εμφανές που μπορούμε να προκαλέσουμε προβλήματα. Η Swansea ήξερε πως για να κερδίσει χρειαζόταν βοήθεια από εμάς και την προσφέραμε.» κατέληξε ο Klopp, που έχει ηττηθεί από τη Swansea όσες φορές δεν έχει ηττηθεί από καμία άλλη ομάδα στην Premier League.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com