Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εξήγησε την… εκδρομή στο Dubai o Jurgen Klopp

Εξήγησε την… εκδρομή στο Dubai o Jurgen Klopp

Νίκες και μόνο νίκες από εδώ και πέρα θέλει ο Klopp

Για τον λόγο που αποφάσισε να κάνει μια μίνι… εκδρομή για προπονήσεις στο Dubai πριν λίγες ημέρες μίλησε ο Jurgen Klopp. Μετά την νίκη της Liverpool επί της Everton για το FA Cup και στο μεσοδιάστημα μέχρι την αναμέτρηση με την Manchester City, οι Reds εκμεταλλεύτηκαν το εκτεταμένο κενό ώστε να κάνουν ένα απαραίτητο για όλους διάλειμμα, κάτι που παραδέχτηκε και ο Jurgen Klopp.

«Για εμάς ήταν ξεκάθαρο. Στην πρώτη στιγμή που είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε στα παιδιά ένα διάλειμμα για να πάνε δυο τρεις μέρες αλλού, το κάναμε αμέσως. Πρέπει να το κάνεις μετά από μία εξαντλητικά έντονη περίοδο» ξεκαθάρισε. «Τα τελευταία δύο χρόνια δεν μπορούσαμε να το κάνουμε γιατί ήμασταν στα ημιτελικά του Carabao Cup. Φέτος δεν μας δέσμευε κάτι και νομίζω ότι ήταν σωστό. Για να είμαι ειλικρινής φέτος το Γερμανικό διάλειμμα χειμώνα δεν ήταν μεγάλο, είχαν 8-9 ημέρες μόνο κενό και μετά μία μικρή προετοιμασία, και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά.»

«Τώρα έχουμε εμείς την προετοιμασία μας. Έχουμε δυο εβδομάδες με 6-7 προπονήσεις την εβδομάδα κάτι πολύ σημαντικό. Μπορούμε να εξετάσουμε τα παιχνίδια και να δώσουμε πληροφορίες για τον αντίπαλο, όπως προετοιμαστήκαμε κατάλληλα με τη City ή και τώρα με την Swansea. Χάρηκα που έδωσα στα παιδιά αυτό το κενό. Μαθαίνεις για την Αγγλία σχετικά γρήγορα και βλέποντας το πρόγραμμα πρέπει να σκεφτείς και να δεις πότε μπορείς να δώσεις στους παίκτες σου το κενό» ξεκαθάρισε ο Klopp, ο οποίος τόνισε ότι το καλύτερο θα ήταν να σκεφτόταν η ομοσπονδία να προσαρμόσει το πρόγραμμα του FA Cup και η σεζόν να τελειώνει νωρίτερα ή να αρχίζει αργότερα.

προπονηση Klopp Reds

«Σήμερα ξεκινήσαμε να βλέπουμε το πρόγραμμα μετά το μουντιάλ. Η Αγγλία ξεκινά δύο εβδομάδες πριν την Γερμανία! Μήπως στην Γερμανία νομίζουν ότι θα είναι στον τελικό, δεν έχω ιδεά! Βλέπεις και σκέφτεσαι «ουάου, άλλες δυο εβδομάδες!» Ξεκινάμε 13 Αυγούστου, μια βδομάδα νωρίτερα, αν κερδίσουμε το FA Cup παίζουμε το Community Shield. Αυτό σημαίνει ότι τελειώνει το Μουντιάλ, επιστρέφουν τα παιδιά και θα έπρεπε να τους δώσεις τρεις βδομάδες κενό, αλλά παίζουμε πριν καν επιστρέψουν! Όλοι βλέπουν πόσους διεθνείς έχουμε αλλά αν δεν μπορείς να τους ξεκουράσεις πως θα αποδόσουν; Δυο εβδομάδες μετά ξεκινάει η σεζόν και εμείς θα είμαστε εδώ και θα με ρωτάτε γιατί παίζουν οι παίκτες έτσι και θα σας λέω ότι έχουν να πάρουν ρεπό από το 1960κάτι!»

«Αν θες να κρατήσεις το επίπεδο ψηλά, τότε παρακαλώ σκεφτείτε το πρόγραμμα. Και μην μου πείτε ότι υπάρχει κενό τώρα άρα ευκαιρία για ξεκούραση. Θα μπορούσαμε να κόψουμε τα σαββατοκύριακα του FA Cup να μπούν μεσα στην εβδομάδα π.χ. και να ξεκινήσουμε αργότερα την επόμενη σεζόν ή να τελειώσουμε την σεζόν νωρίτερα. Αλλά κανείς δεν το κάνει, όμως σε κάποια στιγμή πρέπει να δράσουμε» κατέληξε ο Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com