Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverbet : «Τρέμει» τον Firmino η Swansea!

Liverbet : «Τρέμει» τον Firmino η Swansea!

Ο Roberto Firmino είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές της Liverpool που σίγουρα αγαπά να τίθεται αντιμέτωπος με την ομάδα της Swansea και θα τον εμπιστευτούμε για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.

Το Liverpool- Μanchester City άνοιξε πολύ σε σκορ και διέψευσε το συνειδητό ρίσκο που πήραμε στα 2-3 γκολ και έτσι μείναμε με 2/3 πονταρίσματα το 2018. Διόλου άσχημα όμως. Swansea-Liverpool το σημερινό μενού της στήλης μας και δεν μπορούμε να αποστραφούμε από τις κάκιστες αποδόσεις φαβοριτισμού της Liverpool. Απόδοση του 1.30 και δη σε εκτός έδρας παιχνίδι δεν ακουμπιέται στην Premier League και ακόμη και 0-10 να έρθει το παιχνίδι σας προτρέπουμε να μην επενδύετε τα χρήματα σας σε τέτοιες αποδόσεις.

Δεν καταλαβαίνει τίποτα απέναντι στους Swans o Firmino
Δεν καταλαβαίνει τίποτα απέναντι στους Swans o Firmino

Αξία βρίσκουμε , όπως βάσιμα εικάζετε από τον πρόλογο, σε ποντάρισμα στον Roberto Firmino. O Βραζιλιάνος μάλλον διάγει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και η Liverpool το καλύτερο διάστημα της στη χρονιά. Με 5 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια απέναντι στη Swansea, μάλλον πελατειακές χαρακτηρίζονται οι σχέσεις του Bobby με τους Ουαλούς. Το να πετύχει γκολ στην αναμέτρηση διπλασιάζει το πονταρισμά μας ενώ για τους πιο τολμηρούς μπορεί να επιλεχθεί και το να ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση.

Πρόταση : Swansea – Liverpool : Firmino, anytime scorer, 2.22 (Stoiximan)

Ρίσκο : Swansea – Liverpool : Firmino, πρώτος σκόρερ, 5.00 (Stoiximan)

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com