Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Swansea – Liverpool (preview)

Swansea – Liverpool (preview)

Η Swansea υποδέχεται τη Liverpool στο δέκατο και τελευταίο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Premier League, σε μία αναμέτρηση με πολύ μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο και για τις δύο ομάδες και λίγα περιθώρια απώλειας. Σέντρα στις 22.00 Ελλάδος.

Το Liberty Stadium πάντα δυσκολεύει τους «Κόκκινους» από τότε που η ουαλική ομάδα επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία και τώρα οι γηπεδούχοι έχουν ανάγκη βαθμούς στον υπέρ πάντων αγώνα της παραμονής. Νέος προπονητής εδώ και κάποιες εβδομάδες ο Carlos Carvalhal που ήδη έχει δώσει μία νότα αλλαγής και κυρίως άλλης ψυχολογίας στους «Κύκνους». Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής της Sheffield Wednesday χαρακτήρισε το αυριανό παιχνίδι ως μία μάχη «Δαυίδ με Γολιάθ» ωστόσο δεν έχασε την πίστη του για μία έκπληξη.

Από την άλλη μεριά, ο Jurgen Klopp ξέρει όπως δήλωσε πως το 5-0 της 26ης Δεκεμβρίου δεν θα παίξει μπάλα αύριο και αυτό διότι οι παίκτες του θα αντιμετωπίσουν μία διαφορετική Swansea. Η Liverpool είχε 8 μέρες να προετοιμαστεί μετά την νίκη επί της City που εκτόξευσε μία ήδη πολύ καλή ατμόσφαιρα στις τάξεις της ομάδας ενώ οι φιλοξενούμενοι επιδιώκουν να μείνουν για 19ο διαδοχικό παιχνίδι αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις ώστε να εκμεταλλευτούν την ισοπαλία της Tottenham και να πλησιάζουν σε απόσταση βολής τη δεύτερη Manchester United.

Μόνο εύκολη δεν προμηνύεται η αποστολή της Liverpool στο Swansea
Μόνο εύκολη δεν προμηνύεται η αποστολή της Liverpool στο Swansea

Αγωνιστικά νέα : Δύσκολα θα προλάβει ο δανεικός επιθετικός Tommy Abraham, ωστόσο οι Swans μπορούν να υπολογίζουν στις επιστροφές των αμυντικών Naughton και Van Der Hoorn. Από μεριάς Liverpool ντεμπούτο αναμένεται να κάνει και μάλιστα στην αρχική ενδεκάδα ο Virgil Van Dijk, αμφίβολοι οι Klavan, Lovren, πιθανότητες επιστροφής στην αποστολή για Moreno και Henderson ενώ ΟΚ είναι ο Mo Salah που ταλαιπωρούταν από ίωση.

Στατιστικά στοιχεία : -Η Liverpool έχει κερδίσει τα 7 από τα 10 τελευταία της παιχνίδια απέναντι στην ομάδα της Ουαλίας ωστόσο έχασε 2 από τα 4 τελευταία.

-Μόλις μία νίκη στα τελευταία 7 παιχνίδια πρωταθλήματος έχει η γηπεδούχος.

-Η Swansea έχει χάσει και τα 3 τελευταία της παιχνίδια μέρα Δευτέρα, ενώ και στα 3 δέχθηκε τουλάχιστον τρία τέρματα.

-Η Liverpool έχει σκοράρει 85 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις έως τώρα, 7 λιγότερα από τα 92 που σημείωσε την περυσινή σεζόν.

-Οι Reds έχουν και την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στην κατηγορία με 29 τέρματα.

-Ο Roberto Firmino σκόραρε 5 γκολ στα τελευταία τρία του παιχνίδια απέναντι στη Swansea.

Διαιτητής : Neil Swarbrick

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com