Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Υπάρχει ενδιαφέρον για τον δανεισμό του Kent

Υπάρχει ενδιαφέρον για τον δανεισμό του Kent

Ο Ryan Kent επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Freiburg, αλλά όπως όλα δείχνουν, δεν θα μείνει στο Anfield για την υπόλοιπη σεζόν.

Ο Kent πήγε στο πρωτάθλημα της Bundesliga το καλοκαίρι αλλά δεν κατάφερε να κάνει πολλά.Σε αυτούς τους 6 μήνες που ήταν παίκτης της Freiburg, αγωνίστηκε μόνο 6 φορές.

Ο 21χρονος είχε κάνει μία πολύ καλή προετοιμασία με την Liverpool και γι’αυτό υπέγραψε και πενταετές συμβόλαιο με τους Reds.Ο Jurgen Klopp και οι συνεργάτες του, έχουν δείξει ότι πιστεύουν πολύ στον Kent.Αυτός είναι και ο λόγος που δόθηκε δανεικός.Για να πάρει παιχνίδια.

Ο Ryan Kent με την φανέλα της Freiburg.
Ο Ryan Kent με την φανέλα της Freiburg.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Bristol City και η Sheffield United από την Championship, έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον δανεισμό του Άγγλου.

Υπάρχουν και τα σενάρια που αναφέρουν ότι ο Klopp θα τον κρατήσει στο Merseyside για αναπληρωματικό από την στιγμή που έφυγε ο Philippe Coutinho.Σίγουρα είναι ρίσκο να αλλάξει τόσα απότομα επίπεδο ο νεαρός παίκτης.

Ίσως ο δανεισμός του να αποδειχθεί καλύτερη προοπτική για την εξέλιξη του παίκτη.Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός που ξέρει καλύτερα τι είναι το σωστό, είναι ο Jurgen Klopp.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com