Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άρχισε να έχει πονοκεφάλους ο Gerrard!

Άρχισε να έχει πονοκεφάλους ο Gerrard!

Ο Gerrard στην προπόνηση.

O Steven Gerrard και η δουλειά του στην U18 της Liverpool ανταμείβεται μιας και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος και οι παίκτες του μάλλον του δίνουν αρκετό…homework σπίτι με την απόδοσή τους.

Η ομάδα του Stevie υποδέχεται την Tottenham στον προημιτελικό του Premier League Cup και ο προπονητής της ομάδας έχει πολλά ευχάριστα διλήμματα να επιλύσει με τα όσα βλέπει εσχάτως.

O Steven Gerrard εξήρε τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση των παικτών του
O Steven Gerrard εξήρε τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση των παικτών του

«Στα πρώτα 10 παιχνίδια της σεζόν ήταν δύσκολα διότι δεν είχαμε κανονικό δεξιό μπακ. Χρησιμοποιήσαμε πολλά συστήματα, δοκιμάσαμε παίκτες σε άλλους ρόλους και έπρεπε να είναι επαγγελματίες και να δώσουν κάτι.  Πρώτη φορά από τότε που ανέλαβα τη δουλειά έχω πρόβλημα στο να διαλέξω την ομάδα και αυτό είναι θετικό και το είπαμε στα παιδιά.  Έχουμε την Tottenham, μετά την Arsenal για το Κύπελλο και το UEFA Youth League επιστρέφει το Φεβρουάριο οπότε παίζουν για θέσεις τώρα.  Αν θέλεις φανέλα βασικού πρέπει να το δείχνεις κάθε μέρα και για αυτό είχαμε αυτή την εμφάνιση με τη Blackburn διότι όλοι θέλουν να παίζουν και αυτό είναι πολύ ωραίο να το βλέπεις» δήλωσε ο coach Gerrard.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com