Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Θα ακούσει προσφορές για Sturridge αλλά όχι για Ings η Liverpool»

«Θα ακούσει προσφορές για Sturridge αλλά όχι για Ings η Liverpool»

Εξαιρετικά αμφίβολο το μέλλον του Daniel Sturridge στο Λίβερπουλ.

Ο Daniel Sturridge μετά τον μυικό τραυματισμό που υπέστη πριν από κάποιες εβδομάδες δεν μπόρεσε να προσφέρει στη Liverpool στα συνεχόμενα και αδιάκοπα παιχνίδια της εορταστικής περιόδου.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το απολύτως συζητήσιμης εγκυρότητας ESPN, οι Reds προτίθενται να ακούσουν προσφορές της τάξης των 25.000.000 λιρών και άνω για τον Sturridge κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει και για τον Danny Ings.

Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου πολλά θα γραφτούν για τον Sturridge
Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου πολλά θα γραφτούν για τον Sturridge

Το ESPN αναφέρει πως στην ομάδα υπάρχει επίγνωση πως και οι δύο χρειάζονται χρόνο συμμετοχής ωστόσο μετά την αποχώρηση του Coutinho αποκλείεται να επιτραπεί και στους δύο να αποχωρήσουν.  Ο Sturridge έχει να αγωνιστεί από το εντός έδρας ισόπαλο 1-1 απέναντι στην Chelsea το Νοέμβριο και δεδομένης της επιθυμίας του να επιδιώξει να είναι στην αποστολή της Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο χρειάζεται εναγωνίως χρόνο συμμετοχής.

Ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει στα χέρια της Liverpool επίσημη κρούση από κάποια ομάδα παρότι σίγουρα ο παίκτης έχει θαυμαστές μεταξύ των οποίων η Southampton. Αναμένουμε την όποια αντίδραση της ομάδας σε ενδεχόμενη κρούση για τον παίκτη μιας και ακόμη είναι αμφίβολο το ποια θα είναι η στάση της Liverpool παρά τη δήλωση του Klopp προ ολίγων μηνών πως ο Sturridge δεν θα αποχωρήσει το Γενάρη.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com