Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προσπάθεια από τώρα για Naby Keita!

Προσπάθεια από τώρα για Naby Keita!

Ενδιαφέρον το ρεπορτάζ του Chris Bascombe για την αντίδραση της Liverpool στην πώληση Coutinho! Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της Telegraph, οι Reds σκέφτονται όλες τις εναλλακτικές τους μετά την αποχώρηση του Βραζιλιάνου μέσου και μία από αυτές είναι και η άμεση απόκτηση του Naby Keita από την RB Λειψίας!

Θυμίζουμε ότι ο Naby Keita πρόκειται να είναι παίκτης της Liverpool από την 1η Ιουλίου του 2018, με βάση την τρέχουσα συμφωνία, όμως ο Jurgen Klopp σκέφτεται το ενδεχόμενο να κινηθεί για την πρώορη απόκτησή του, αν ικανοποιηθεί και η ομάδα της Λειψίας. Οι Γερμανοί θέλουν να διατηρήσουν τον παίκτη στο ρόστερ τους, ελέω της προσπάθειάς τους για εκ νέου πρόκριση του UEFA Champions League, επομένως θα είναι εξ ορισμού δύσκολη αποστολή, όμως ο Naby θα ήθελε να βρεθεί στην ομάδα της Liverpool από τώρα αν αυτό είναι εφικτό.

O Keita εν δράσει
O Keita εν δράσει

O Klopp έχει να διαχειριστεί πλέον ολόκληρο το ποσό της μεταγραφής Coutinho για την εύρεση αντικαταστάτη και δείχνει έτοιμος να κινηθεί, σύμφωνα με τον Bascombe, για μακροπρόθεσμους στόχους και όχι «μπαλώματα», αν αυτοί είναι διαθέσιμοι τον Γενάρη. Πάντως σε περίπτωση που δεν υπάρξει η επιθυμητή κατάληξη στις τρέχουσες διαπραγματεύσεις, ο Γερμανός τεχνικός θεωρεί πως η ομάδα του έχει όλα όσα χρειάζονται για να τελειώσει επετυχημένα την τρέχουσα σεζόν και να πορευθεί εκ νέου το καλοκαίρι με τα 142 εκατομμύρια λίρες για την εύρεση του αντικαταστάτη του Philippe Coutinho.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com