Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν θα εκβιάσει αλλά θα δοκιμάσει για Lemar η Liverpool»

«Δεν θα εκβιάσει αλλά θα δοκιμάσει για Lemar η Liverpool»

To μόνο βέβαιο ειναι πως ο Lemar θα κοστίσει πολλά χρήματα για να έρθει στο λιμάνι

Φρέσκο ρεπορτάζ για την υπόθεση της Liverpool και του Lemar έρχεται από την Αγγλία και την Mirror. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο John Cross, η Liverpool προτίθεται να δοκιμάσει την τύχη της για τον Γάλλο μέσο της Monaco, Thomas Lemar, μέσα στον Ιανουάριο, ώστε να καλύψει άμεσα το κενό του Philippe Coutinho, χωρίς όμως να εκβιάσει καταστάσεις.

Συγκεκριμένα, ο Klopp – ως γνωστόν – έχει θέσει ως #1 προτεραιότητά του τον Γάλλο παίκτη για αντί-Coutinho, και γι’αυτόν τον λόγο θέλει να πάρει όσο χρόνο χρειαστεί – κατά την προσφιλή τακτική του και στο παρελθόν – για να τον κάνει μέρος του ρόστερ του. Ο Lemar θέλει και αυτός να αγωνιστεί για λογαριασμό του Jurgen Klopp και γι’αυτόν τον λόγο έχει δείξει την προτίμησή του στους Reds έναντι ομάδων όπως η Arsenal, η United ή η Chelsea.

Πρώτος στόχος ο Lemar

Έχουμε ένα μοτίβο λοιπόν παρόμοιο με τις περιπτώσεις Salah, Ox, Keita και Van Dijk. O Cross συνεχίζει πως οι Reds γνωρίζουν ότι η πιθανότητα να πουλήσει η Monaco τον Ιανουάριο είναι μειωμένη, όμως θεωρούν πως αξίζει να κάνουν μία δοκιμή, χωρίς να εκβιάσουν όμως καταστάσεις, με κίνδυνο να βρεθούν σε μία περίπτωση ανάλογη με την καλοκαιρινή του Virgil Van Dijk. Γι’αυτόν τον λόγο η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δείχνει πως αργά ή γρήγορα θα δούμε μία επίσημη πρόταση για τον Lemar να γίνεται πραγματικότητα και σε περίπτωση άρνησης θα γίνει κρούση είτε τώρα για το καλοκαίρι είτε το καλοκαίρι για άμεση μετακίνησή του τότε στο Merseyside.

Τέλος, σε συνέχεια και του ρεπορτάζ του Pearce αλλά και του SkySports, o Cross υποστηρίζει ότι θέμα Mahrez δεν υπάρχει. Βέβαια, ο Αλγερινός είναι αυτή τη στιγμή διακοπές στο Dubai, μέρος που προπονείται η αποστολή της Liverpool, γεγονός όμως που μπορεί να μην σημαίνει τίποτα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com