Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έμεινε πρώτη με έξι γκολ η U18!

Έμεινε πρώτη με έξι γκολ η U18!

Παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος η U18

Η U18 του Steven Gerrard συνέχισε ακάθεκτη στην πρώτη θέση του πρωταθλήματός της σκοράροντας έξι γκολ απέναντι στη Blackburn Rovers!

Στο πρώτο παιχνίδι του 2018, οι νεαροί «Κόκκινοι» δεν άφησαν περιθώριο αναπνοής στα «Ρόδα», τα οποία μάδισαν από το πρώτο δωδεκάλεπτο όταν και προηγούνταν με 0-3! Ο Camacho στο 3ο λεπτό άνοιξε το σκορ μετά από τη σέντρα του Lewis ενώ λίγα λεπτό αργότερα ο Tagseth με δυνατό σουτ ψηλά στη γωνία έκανε το 0-2.

Παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος η U18
Παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος η U18

Ο Millar λίγα λεπτά αργότερα σημάδεψε χαμηλά τη γωνία αφού ελευθέρωσε χώρο για τον εαυτό του και έκανε ακόμη δυσκολότερο τον ανήφορο του απογεύματος για τους γηπεδούχους.  Η Blackburn μείωσε σε 1-3 με τον Connell σε rebound στο άδειο τέρμα.

Στο 49 ο Curtis Jones δημιούργησε και ο Camacho σκόραρε δεύτερο ατομικό και τέταρτο τέρμα της ομάδας του ενώ αμέσως μετά σκόραρε και το 11ο τέρμα του στη σεζόν και τρίτο στο παιχνίδι όταν με κεφαλιά έκανε να μετρήσει σωστά η σέντρα του Tagseth στο δεύτερο δοκάρι. Το παιχνίδι δεν τελείωσε όμως στο 1-5 και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Millar ξανά στο προτελευταίο λεπτό της αναμέτρησης για να κλείσει ένα ονειρεμένο ξεκίνημα στο νέο έτος για τους παίκτες του Steven Gerrard. Αναλυτικά η σύνθεση της Liverpool :

Liverpool U18s: Jaros, Larouci, Lewis (N Williams, 60), R Williams, Boyes, Clayton, Tagseth, Dixon-Bonner, Millar, Jones (Longstaff, 73), Camacho (Glatzel, 60).

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com