Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αρνείται η Liverpool το ενδιαφέρον για τον Riyad Mahrez

Αρνείται η Liverpool το ενδιαφέρον για τον Riyad Mahrez

Ένα χθεσινό δημοσίευμα του ΒEIN Sports γύρω από Mahrez και Liverpool άναψε για τα καλά πολύ κόσμο της ομάδας ωστόσο το δημοσίευμα αυτό μάλλον απέχει αρκετά από την πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του BEIN Sports, o Mahrez θα περνούσε σήμερα από ιατρικά και θα υπέγραφε συμβόλαιο 4 ετών με τη Liverpool ενώ η Leicester θα λάμβανε 55.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία συμφωνία ανάμεσα σε Leicester και Liverpool για τον Mahrez
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία συμφωνία ανάμεσα σε Leicester και Liverpool για τον Mahrez

Ωστόσο, άνθρωποι μέσα από τη Liverpool διαψέυδουν όχι μόνο οποιαδήποτε επαφή με τη Leicester αλλά και το ενδιαφέρον για τον παίκτη. Ο Jurgen Klopp έχει σε ξεκάθαρο πρώτο πλάνο τον Thomas Lemar της Monaco ωστόσο η υπόθεση του Γάλλου μόνο εύκολη δεν μοιάζει αυτή τη στιγμή. Από την άλλη ο Αλγερινός μέσος των «Αλεπούδων» φαίνεται να μην απασχολεί τους Reds.

Εμείς συστήνουμε υπομονή καθώς πολλά πράγματα στις μετεγγραφές είναι απλά θέμα τακτικής και διαχείρισης οπότε δεν υιοθετούμε εύκολα ούτε προς μία κατεύθυνση ούτε προς άλλη. Το μάλλον βέβαιο είναι πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε διαπραγμάτευση ανάμεσα στις δύο ομάδες ούτε πόσο μάλλον συμφωνία. Εδώ θα είμαστε για κάθε νεότερο που θα υπάρξει.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com