Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκίνημα με 8 γκολ για τις γυναίκες στο 2018!

Ξεκίνημα με 8 γκολ για τις γυναίκες στο 2018!

Τι ξεκίνημα στο 2018 ήταν αυτό για τις γυναίκες της Liverpool!

Οι γυναίκες της Liverpool δεν χάρισαν ούτε κάστανο στη Yeovil, την οποία φιλοδώρησαν με 8 τέρματα στο πρώτο τους παιχνίδι μέσα στο 2018!

Ήταν το πρώτο παιχνίδι για το πρωτάθλημα μετά τις 11 Νοεμβρίου για την ομάδα του Scott Rogers αλλά από το πρώτο λεπτό η Liverpool έφτιαξε φάσεις και επέβαλε το ρυθμό της. Στο 16ο λεπτό άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ της Ann-Marie Heatherson. Στο 30ο λεπτό η Clarke με δεύτερη προσπάθεια νίκησε την  Walsh για το 2-0. Στο 39ο λεπτό η Ingle που έκανε ότι ήθελε με τις πάσες της, έβγαλε την England σε θέση τετ α τετ και εκείνη δεν αστόχησε στέλνοντας τις δύο ομάδες με 3-0 στα αποδυτήρια.

Τι ξεκίνημα στο 2018 ήταν αυτό για τις γυναίκες της Liverpool!
Τι ξεκίνημα στο 2018 ήταν αυτό για τις γυναίκες της Liverpool!

Στο 51, η Weir με καταπληκτικό αριστερό σουτ από τα 25 μέτρα έγραψε το 4-0 , το οποίο διατηρήθηκε μόλις για δύο λεπτά καθώς η England στο 53 έκανε 5 τα τέρματα της γηπεδούχου Liverpool. Με τη συμπλήρωση 60 λεπτών η Clarke έκανε και εκείνη 2 τα τέρματά της συναντώντας τη σέντρα της Weir στο δεύτερο δοκάρι και το σκορ έφθασε στο 6-0.

Αμέσως μετά, στο 61ο λεπτό η Greenwood μετά από κούρσα στα αριστερά έκανε σέντρα και η England ήταν στο κατάλληλο σημείο για το 7-0! Στο 66ο λεπτό έκανε το ντεμπούτο της φέτος η Amy Turner, μετά από ένα χρόνο τραυματισμού,  αντικαθιστώντας την Casey Stoner. Το 8-0 έγινε στο 75 από την Coombs μετά από ασίστ της Clarke και κάπου εκεί τελείωσε το μαρτύριο για τα κορίτσια της Yeovil. Ακολουθεί η σύνθεση της ομάδας μας :

Liverpool Ladies: Chamberlain, Harris, Greenwood (Johnson, 76), Stoney (Turner, 66), Bonner, Ingle, Hodson, Coombs, Clarke, Weir, England (Longhurst, 61).

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com