Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αινιγματικός Jurgen Klopp για Coutinho

Αινιγματικός Jurgen Klopp για Coutinho

Το αινιγματικό ύφος του υιοθέτησε σχετικά με το θέμα της πιθανής μεταγραφής του Philippe Coutinho στη συνέντευξη τύπου ο Jurgen Klopp. Όπως ήταν λογικό, η πρώτη ερώτηση που του έγινε αφορούσε τον Βραζιλιάνο και την πιθανότητα μεταγραφής του στην Barcelona, κάτι που ο Klopp αρνήθηκε να σχολιάσει ξεκάθαρα, για να προστατέψει τον ίδιο τον παίκτη αλλά και την ομάδα (ίσως και την μεταγραφή που πάει να γίνει;) , ενώ δήλωσε ότι τον… περιμένει για το παιχνίδι με τη Manchester City.

«Οτιδήποτε πω τώρα απλά θα δημιουργήσει άλλη μία ιστορία.» είπε χαρακτηριστικά ο Klopp. «To 80% των ανθρώπων και των καμερών που βρίσκονται εδώ ενδιαφέρονται μάλλον για αυτό το θέμα, οπότε

Ο Klopp στην συνέντευξη τύπου ενόψει του παιχνιδιού με την Leicester
Ο Klopp στην συνέντευξη τύπου

μιλάμε για χάσιμο χρόνου. Είμαστε στο μεταγραφικό παράθυρο, δεν έχω κάτι να πω σχετικά με το θέμα. Τίποτα που θα πω δεν πρόκειται να βοηθήσει ούτε εμένα, ούτε τον παίκτη ούτε την ομάδα. Ο Coutinho, όπως και ο Mohamed Salah, δεν θα αγωνιστούν στο αυριανό παιχνίδι λόγω τραυματισμού. Τον περιμένουμε διαθέσιμο προς επιλογή για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Manchester City, στις 14 του μήνα» κατέληξε ο Γερμανός τεχνικός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com