Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ετοιμάζει πρόταση για Coutinho η Barcelona

Ετοιμάζει πρόταση για Coutinho η Barcelona

Πιθανή η επιστροφή του Coutinho, το φετινό καλοκαίρι.

Τα σενάρια για πιθανή μετακίνηση του Coutinho στη Barcelona, όλο ένα και φουντώνουν, με τους blaugrana να είναι έτοιμοι να κάνουν πρόταση στην Liverpool.

Σύμφωνα με την αξιόπιστη Melissa Reddy, η ισπανική ομάδα, φαίνεται να ετοιμάζει πρόταση ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ (που αν ισχύουν οι φήμες τα 40 εκ των οποίων είναι bonus που μπορεί να πιάσει ανάλογα με τις εμφανίσεις του) για να μπορέσει να κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο, Philippe Coutinho.

Ο Βραζιλιάνος είναι 5 χρόνια στο Merseyside, αλλά από το καλοκαίρι έχει δείξει με το transfer request ότι θέλει πολύ να μετακομίσει στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Η μετεγγραφή του όπως όλα έδειχναν, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το επόμενο καλοκαίρι, αλλά ο παίκτης φαίνεται να επιμένει να πάει στην Barcelona άμεσα.

Πιο μακριά από ποτέ ο Coutinho.
Πιο μακριά από ποτέ ο Coutinho.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, λογικά θα κριθεί οριστικά το μέλλον του παίκτη της Liverpool.

Εμείς ως liverpool.gr επιμένουμε στις δύο πολύ σοβαρές μας αντιρρήσεις.
1ον. Δεν βγάζει απολύτως κανένα νόημα (για κανέναν) να ολοκληρωθεί η μετακίνηση μέσα στον Ιανουάριο. Η Barcelona έχει σχεδόν εξασφαλίσει το πρωτάθλημα και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παίκτη στο Champions League, ο Coutinho έχει ρυθμό με τη Liverpool κάτι που χρειάζεται αν θέλει να βρεθεί σε καλή κατάσταση στο Mundial του καλοκαιριού και η ομάδα μας (που μόνο αυτή μας ενδιαφέρει εδώ που τα λέμε) χάνει έναν πολύ σημαντικό παίκτη στην προσπάθεια να παραμείνει στην τετράδα της Premier League και να προχωρήσει όσο περισσότερο γίνεται στο Champions League.
2ον. Τα ποσά που φημολογουνται είναι αστεία για την εποχή. Δυστυχώς το χρηματιστήριο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο έχει ξεφύγει, αλλά από τη στιγμή που έχει συμβεί βάση αυτού του γεγονότος θα πρέπει να συζητάμε.. Όταν λοιπόν η Barcelona δίνει 105+45 για έναν νεαρό παίκτη (Dembele), όταν η PSG δίνει 222 για Neymar, όταν εμείς δίνουμε 90 για κεντρικό αμυντικό, τότε η τιμή του Coutinho θα έπρεπε να ξεκινάει από τα 180. Η σκέψη μας θα έπρεπε να είναι πάρα πολύ απλή. Μπορούμε με τα 110 καθαρά να φέρουμε έτοιμο αντάξιο παίκτη στην ομάδα; Η απάντηση είναι όχι! Οπότε δεν θα πρέπει να αποδεχτουμε μια τέτοια πρόταση (όταν και αν έρθει). Άλλωστε και το καρπούζι και το μαχαίρι είναι στη δική μας πλευρά. Ο παίκτης έκανε πολυετες πλουσιοπαροχο συμβόλαιο μόλις πριν από 12 μήνες, ρητρα δεν υπάρχει, οπότε… Μόνο εμείς μπορούμε να αποφασίσουμε πότε και πόσο θα τον πουλήσουμε!

Εννοείται ότι η κόκκινη φανέλα και το liverbird είναι πάνω από κάθε μέλος αυτού του τεράστιου συλλόγου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεπουλαμε κάθε φορά που κάποιος μας χτυπάει την πόρτα. Αναμένουμε τη στάση της διοίκησης..

YNWA

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com